Daikin FTXM20R ще е по-разумния избор....
Daikin FTXM20R ще е по-разумния избор....
За съжаление и аз имам подобни съмнения, но знам ли. "Японките" си слизат, може пък Мидея да са се ашладисали с Тошиба. Пише, че има "тих" режим, та дано да става за спане. Другото, което ме притеснява е да не са вкарали контролни дефрости-Мидеа малко ги обичат тези номера. Лошо, че е много нов модела и няма реални отзиви от собственици.
- - - - - - - - - -
Моля, дай малко подробности, защото аз не виждам предимствата му пред Мидеата.
ако алгоритъма е като на Брийзлеса ,има си излишни дефрости да
На колко време и при какви температури?
малко е трудно да се хване ,просто прави на чиста пита понякога .. не са шумни като цяло
Благодаря! Имаме още около седмица за четене, сравнения и размишления. За съжаление при изборът участват и други фактори освен чисто топлотехническите и трябва да се направят някакви компромиси.
Мидеата вее доста при изключен компресор! В 13м2 ще е кеф.
Това дали е точно за тази версия за бг пазара с 32кг външно, другата е с 36 и двойнороторен наистина.
имаше кериър с такова бяло око преди време май...
сега кът го гледам : си е чиста мидея. особенно като имам опит с низките им модели... сложих една ху...я в варна за лятото и да не съм на ради-та и поне да чувам моя климатик , а не този на съседите. но минах на безкрайно низкият клас. по дистанционно най се познава мидея, а и по мануала и функциите. колко пластмаси прибрах за да не пукат в шкафа от вътрешното...
за картинка да прецените дал мяза:
https://www.antonovclima.com/klimati...2e8s-platinum/
Този пост е редактиран от estqwerty; 15-11-22 в 22:03.
И сега има... Carrier 42QHP12Е8S/38QHP12Е8S Platinium
точно дописах , навремето не си купих такъв точно заради белият глобус - нещо не ми хареса...
Ето го компресорът на въпросния модел. За тук Темпекс са поръчали по-различен модел на Оазис плюс. Искрени благодарности за момчетата от КА-5 Пловдив за отличния монтаж и професионалното отношение към работата и клиента.