Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
Малко инфо:
Следващата година се планира пускането за Европеиския пазар на Mitsubishi Electric KARIGAMINE ADVANCE !!!
Бил с най- тихото вътрешно тяло в света .Някаква нова технология с два вентилатора отгоре не с турбина.
Инфото е малко вътрешно ������
Разгледах в гоогле и излиза такъв модел за Япония от тази година мисля ?
дано пуснат нещо такова тук......
п.п.
намерих го в БР -Версията за Япония
https://www.termo-klima.com/bg/klima...amine-advance/
От твойте любимите е,не Хеви а Електрик .
2 Прикачен файл(ове)
Темата е за Mitsubishi Heavy....
Цитат:
Първоначално публикувано от
necata2
От твойте любимите е,не Хеви а Електрик .
Ще изчакам до догодина и вместо сега да слагам Нокрия може да забия един такъм в хола пък старата нокрия в гаража
Едва ли Хеви ще успее да засенчи славата на Нокрия!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Стана ми интересно .
Кой модел е конкурентен на този?
Защото като гледам това е направо космическо !
Та кой е топ модела на Heavy?
Ми много са. Като изключим идеята с вентилаторите отгоре, нищо кой знае какво - не че тази идея е нова де. Всички големи в тоя бизнес имат такива модели. Нокрията също е уникална със страничните духалки.
Цитат:
Първоначално публикувано от
tony34al
Ми много са. Като изключим идеята с вентилаторите отгоре, нищо кой знае какво - не че тази идея е нова де. Всички големи в тоя бизнес имат такива модели. Нокрията също е уникална със страничните духалки.
Ok значи новата Нокрия а heavy?
Ако не бяха толкова скъпи, топ моделите на Heavy за европейския пазар са си тип-топ.
Поздрави
Подобни въпроси се решават, като се доверите на фирма която да направи оглед и да Ви консултира. Но да не Ви предлага това от което има най-голяма печалба, а да е обективна с решенията които ще Ви предложи. На първо четене, предвид кубатурата която сте дали, машината би трябвало да се справи. За този бюджет, може да заложите на по мощен вариант - 18LFCA... Ако потребителите са наистина зиморничави... Каква температура искате да се поддържа?
22-23 градуса в най-големият студ на -20. Просто искаме да не замръзва и да е надежден. С други думи да си оправдае и заслужи парите. Вероятно ще държим вратата към коридора отворена. От спалнята също ще е отворена и климатика от там също ще духа към коридора.
Населено място?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk