Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
Щото са скапани, особено Дайсекай 8...:lol:
Цитат:
Първоначално публикувано от
toto4ev
Кой Фуджита духат хладно? Не вярвай на приказки.:)
12 lmca е, не е с кой знае какъв минимум, (0,9kw) но въпреки това струята беше наистина хладна (свидетел съм). Дори собственикът, който няма представа относно минимуми и т.н. каза : " абе тоя климатик ме дразни, че ми духа студено във врата, по-добре да спре и без това си е стигнал зададената температура".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат:
Rafailiev
...
Сега като се замислих никъде не съм виждал Тошиба!?
В Австрия има, най-вече в обществените сгради и фабрики. И в северна Италия, някои хотели ползват чилъри на тошиба.
Не само в БГ се топлим с клими.
Гърция,южна Италия,Испания за други не знам.
В Германия зимата е сериозна.
Газта е по -евтина отколкото в БЪЛГАРИЯ,но ел енергията е скъпичка дори за швабите.
А затова,че ползват Мицубиши и Дайкини,нямам идея защо?
Лятото имат малко горещи дни,зимата на газ.
Основно за прехода.
Къде пак тошибите набутахте в темата за хевитата.:)
:Drinks:
Цитат:
rosswen
12 lmca е, не е с кой знае какъв минимум, (0,9kw) но въпреки това струята беше наистина хладна (свидетел съм). Дори собственикът, който няма представа относно минимуми и т.н. каза : " абе тоя климатик ме дразни, че ми духа студено във врата, по-добре да спре и без това си е стигнал зададената температура".
Аз съм бил свидетел на работата на същия климатик,и си духаше постоянно топло. Моят мисля е със същият минимум,свалил съм му клапите на 60 градуса. Не се усеща студено духане,а е над главите ни. Не- знам, просто ми е чудно.
Цитат:
rosswen
Кажи му да си сложи вентилатора на auto и ще запее друга песен.
Фуджито е стигнало температурата и е било на режим следене. Обръща стайният въздух.
Няма начин на Фуджи да го накараш да духа хладно щото не реагира на командите за увел. на вента.
Когато се стопли тогаваще задуха по-силно. При тошиба и митсубиши не е баш тей!
Цитат:
Viking72
Не само в БГ се топлим с клими.
Гърция,южна Италия,Испания за други не знам.
В Германия зимата е сериозна.
Газта е по -евтина отколкото в БЪЛГАРИЯ,но ел енергията е скъпичка дори за швабите.
А затова,че ползват Мицубиши и Дайкини,нямам идея защо?
Лятото имат малко горещи дни,зимата на газ.
Основно за прехода.
За Южна Италия мога да говоря до района на Пескара . Там скоро мой приятел си прави къща и е с клими и газ за зимата.
Имам снимки от миналата зима как се радват на сняг!
За тока и газта на каква цена са нямам представа.
Само за инфо Белгия е една от най-скъпите държави в Европа.
Цитат:
stainway
Готов съм да споря :) Холандия е по-скъпа:)
Нека да е на лично спора!
За Холандия имам досег най-вече с Роттердам , влизинген , еиндховен и Бреда
Ако отидете в Норвегия да видите цените какви са,Холандия и Белгия,ще ви сторят като Сиера Леоне...:)
Освен в България и Гърция,никъде другаде не съм видял някой да използва климатик за отопление..
В тази скъпотия може ли с една заплата изискваща образование малко над средното да се плаща наем/ипотека , лизинг на автомобил , с две думи четиричленно семейство да живее нормално? Щото ако може хич не е скъпотия.:)
И аз съм вече в клуба с три броя MHI, две 25ZS-S за спалните и 50ZSX-S за хола.
Имаше въпрос две страници напред, 25ZS-S е с едноредов топлообменник, поне това се вижда през отворите отдолу на тялото.
Повече отзиви като захладнее ;)
Цитат:
DundyTheCroc
И аз съм вече в клуба с три броя MHI, две 25ZS-S за спалните и 50ZSX-S за хола.
Имаше въпрос две страници напред, 25ZS-S е с едноредов топлообменник, поне това се вижда през отворите отдолу на тялото.
Повече отзиви като захладнее ;)
Благодаря за отговора. Ще чакаме отзиви и от теб.