Re:Климатици Mitsubishi Heavy
Имам MHI SRK50ZD-S в магазин 35кв.м, но от днес е "заспал". Вдигам градусите на 30, пускам го на Hi power, а вътрешното тяло духа все едно е на low и хладен въздух. Не е от времето, имам го от 2006г. и му знам възможностите. Преди 2год. пак стана така. Обадих се на сервиза, единия майстор само хвана вътрешното тяло, разтресе го здраво и то се "отпуши". Казаха, че някакъв датчик бил залепнал. Сега и аз го разтресох здраво, но няма резултат. Някой знае ли за какъв датчик става въпрос и къде се намира, за да го "чукна" леко само него. Иначе тръбния път е 16м, ако това има значение.
По-добре звънни на сервиза да го видят.
Цитат:
Първоначално публикувано от tokata
единия майстор само хвана вътрешното тяло, разтресе го здраво и то се "отпуши"
no comment....
Колеги , реално вече има 9ки 12ки и 18ки от серията ЗУБАДАН на мицубиши електрик Много съм се замислил да си взема една 18ка. Накой реално успя ли да го ползва и има ли някой преки впечатления от този модел. Тези от КОНДЕКС са много лаконични за модела. Никаква информация във нета . Има ли смисул да да дам 3700 лева за 18ка .
Condex не внасяха ли Mitsubishi Heavy Industries? Или и Mitsubishi Electric внасят?
Иначе 50VABH e адската машина просто! Има един човек във форума с 35VABH - Anubis се казва, можеш да му пишеш на лично. Дали има смисъл вече е друг въпрос:P Нали идва глобално затопляне :)) :))
Да колега , Климаком ги внася. Грешката е моя. Какво глобално затоппляне , я глей кво стаа навън :undecided: Просто съм фен на хеви , но този зубадан мнго ме е впечатлил
Луди хора. 3 бона за 1 климатик. За тези пари и свирки трябва да прави. :))
Смятам да закупя климатик мицубиши хеви SRK/SRC 20 ZGX-S, но имам въпрос към запознатите с работата въобще на тази марка, като цяло, който е дали вентилатора спира да върти при достигане или при превишаване на зададената температура в помещението.
Имам преки наблюдения от работата на един климатик мидея, модела не го зная, който при повишаване на температурата в стаята му спира вентилатора, а при понижаване отново започва да върти. Например, ако взема горепосочения климатик и го сложа на 22 градуса и имам друг включен топлоизточник в стаята, при температура от 24 градуса в помещението вентилатора ще спре ли да се върти.
Не, ще върти на най-слабата степен, която на практика не се усеща.
Благодаря за бързия, ясен и адекватен отговор.
Климатици Mitsubishi Heavy
Допреди известно време следях в страницата на Кондекс за новите модели на МХИ. Преди малко случайно ги разгледах и видях, че предлагат само някакви "куци" истории. Да не би аз да съм пропуснал нещо, или вече ги няма Хипер инверторите.
Питам, щото ще ми трябва нещо и за хола, пък от ZGX - са съм доста доволен.
Там са си, просто не си стигнал до тях - http://www.condex.bg/bg/detail/id/16/cid/4 .
Просто ZGX-S е старият хиперинвертор и вече е изчерпан(доскоро беше в разпродажба). Сега можеш да видиш ZJX-S, което ти е линкнал edi1. Моделът никак не е куц, даже е доста добър, но е друг въпросът, че за тази цена можеш на си купиш Тошиба Дайсейкай 5.
Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Благодаря, явно наистина не съм.
А със какво ТОШИБА дайсеикай е по добра от новото хеви - ZJX-S ??? Има ли нещо което конкретно да накланя везните към Тошибата . Питам защото ще си купувам климатик 18 -ка за едно магазинче. :huh: