Трябва да го види свестен майстор. Може да има пропуск на фреон някъде по пътя, кой знае какво са сътворили. А и да не знаят с колко да го напълнят - аборигени.
Трябва да го види свестен майстор. Може да има пропуск на фреон някъде по пътя, кой знае какво са сътворили. А и да не знаят с колко да го напълнят - аборигени.
Ами то и аз съм абориген по темата но поне не ходя да взимам парите на хората за това че не разбирам.
Дайте идея как да процедирам?
Ако отида да търся пък друг майстор ще отпадне гаранцията.
То не че ме грее като стои развален така де.
Абе да ти кажа съжалявам ама мнооого за избора си от преди година и нещо.Първоначално публикувано от deian
Страшно много съм разочарован от скъпите митсубишита .
Доста съм доволен от 3 пъти по евтини машини които имам и като консумация и кото топлене за разлика
от ПРЕХВАЛЕНИТЕ скъпи японски пълни лайна.
Никого с този акъл не бих дал пари вече за токова нещо.
Това е типично показно как скапан монтаж може да разкаже играта на хубав климатик. Не са ти виновни климатиците.
Ми то това е ясно ти ме открехни сега какво да правя?
Ако държиш на гаранцията - същата фирма, но говори с шефа да прати кадърни майстори. Ако пък са само те, кофти.
Аз честно казано бих избрал варианта отпадане на гаранцията, но да го види наистина кадърен човек.
Я дай информация от другите два, работещите, какво не ти харесва?
Ами да ти кажа държа щото не ми се плаща още.Първоначално публикувано от deian
Имаш ли предложения за перфектен майстор за Пловдив?
А да и от другите не съм по доволен примерно от една мИдЕйка за 420 лв.
която топли повече и то северна стая ккто също и консумира колкото тях
За разликата от над 1000 лв мисля че си е абсолютна набутвация да се взима японец
Няма какво да се чудиш. Отивай направо при тези, които са го монтирали и им кажи, че климатикът не работи.
Щом си стигнал до заключението, че Мидеята е по-добра, значи яко са се окък.ли онези с монтажа. Това Мицубиши е сред най-добрите модели на марката и просто няма начин да не топли. А съвсем да не работи е абсурд. Така от дистанция едва ли някой ще ти каже точно какво му е, няма никакви данни. Най-вероятно е проблем с фреона, но не се знае. Може и датчик да е или друго по електрониката. Ако нещо са го блъснали по-силно и готово.
Ако не могат да го оправят трябва да го сменят.