Здравейте!Значи стана следното(много лошо) нещо с моя Windows - имам си аз на компютъра качена Norton Ghost за да мога да си връщам чрез рестор уина на старото ,добро положение,ама си направих и втори имидж,който е по-нов и всичко там вече си ми беше на 6,обаче докато си го ресторвах с този нов имидж и към края(90% бяха готови вече от рестора) ми даде няква грешка ,че трябвало да отворя некъв сегмент ли там и аз незнам какво ,който аз нямах и ме пита дали тогава да му дам cancel(демек да прекратя рестора) и аз взех че му натиснах cancel(което май беше най-голямата ми грешка)!След като го натиснах компа се ресна икогато минаха началните надписи на БИОСа и трябва да се появи екранчето на уиндолс при което долу минават чертичките че зарежда логото не се появява и остава черен екран и нищо не зарежда... Качих си аз един буутабъл диск на ХР ,ама след като го сложа и ми буутва и когато изпише "Setup inspecting your hardware configuration..." пак се пявява черен екран!Казах си първо да не би да е от бъгав диск и се оказах прав(имаше светлина в тунела),диска беше бъгав защото даде грешка на други 2 компа още на същото място!Направих си нов и го пуснах първо на друг комп и диска си тръгна на 100%,но когато го сложих на компа и пак стигна до надписа "Setup inspecting your hardware configuration..." отново ми излезна черен екран!Та моля ви се ,ако на някой му се е случвало това нещо да сподели от какво може да е и как да го оправя и да си инстална уина на ново!Мн 10х