Относно модела Мitsubishi MSZ-FD35VA и модела Мitsubishi MSZ-FD35VAH , разликата само в нагревателя на дъното ли е или има още "екстри" . Модела е на 220 волата, има ли разлика с японския си събрат?
Другото ми питане е има ли резон в следното техническо решение,..
Имаме 2 седмици температура примерно -10 градуса,... мове л ида се помогне на климатичето с термо-калъф,. имам преджид да се увие вуншното тяло,и да се поддържа положителна температура на тялото като цяло, ще се отрази ли положително на ефективността на климатика.?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от Symptom
 Първоначално публикувано от Symptom   . За какъв термо-калъф говориш като на външно тяло корпуса му е на решетки почти отвсякъде? Кое точно ще завиеш - отворите ли? не е много добра идеята. Мисля че ще се отрази положително на ефективноста ако загряваш въздуха който обдухва радиатора на външното тяло, ама той от къде идва и как ще го хващаш да го загряваш ми е неизвестно - това беше шега разбира се.
 . За какъв термо-калъф говориш като на външно тяло корпуса му е на решетки почти отвсякъде? Кое точно ще завиеш - отворите ли? не е много добра идеята. Мисля че ще се отрази положително на ефективноста ако загряваш въздуха който обдухва радиатора на външното тяло, ама той от къде идва и как ще го хващаш да го загряваш ми е неизвестно - това беше шега разбира се. , Наздраве ! нема да го мислим хехеххе
 , Наздраве ! нема да го мислим хехеххе