Здравейте на всички,моля някой който има наблюдение да ми каже кой модел да избера от гореспоменатите?Спешно ми е тъйкато утре трябва да кажа кой модел съм избрал във фирмата от която ще идват да я монтират!
Здравейте на всички,моля някой който има наблюдение да ми каже кой модел да избера от гореспоменатите?Спешно ми е тъйкато утре трябва да кажа кой модел съм избрал във фирмата от която ще идват да я монтират!
+1Първоначално публикувано от edi1
в една миналогодишна тема в секцията на дайкин четох за доста отрицателни мнения за FTXS модела че доста вибрации и тем подобни неща при минусови температури...
Аз мисля, че Daikin за серия наречена от тях Професионална, можеха да се постараят малко повече. Гледам от днес, че са качили с малко и цените на подовите модели и са намалили Nexura.
Нормално, което взема аз и му вдигат цената. Миналата година взех FTX50GV и FVXS35, тази пролет ги вдигнаха. Преди месец си курдисах FVXS25, сега увеличават и него. От Хитачи като минах към Дайкин, на първия леко му паднаха цените. Нещо като борсов индекс съм на климатиците.
... Мдааа, трябва да спреш с хвалбите та да не качват цените. Хаха
да дойдем нан темата
Toва FD не беше ли в ценовия клас на Тошиба Дайсекай 6? По-добре Тошибата според мен ако разликата е 100-200 лева. Иначе от тези двата FD сякаш.
Поръча ли, какво стана.
да поръчах Митсубишито
Супер. И на всяка цена да изкажеш отзиви за климатика след като го поползваш!
даразбирасе ще пиша как е но нека още малко да постудее да стане -5 -10 градуса та тогава ако ме потсетите ще ви кажа как се държи в студена северна стая от 17.5 м2...
Мога да предположа - хич няма да ги усети.
само да добавя че във въпросната северна-студена стая имаше инсталиран климатик
Mitsubishi Heavy Industry SRK 25 ZG-S,който честно да ви кажа неуспяваше да смогне след -5 и се налагаше да го подкрепям с духалка...
и затова реших да го сменя с въпросният модел FD35...а преди три години фирмата която ми монтира SRK 25 ZG-S ми бяха гарантирали че няма да има проблеми но уви...