къкви са тези черни точки като на заварка в външно тяло на мицубиши?
нормално ли е да ги има в чисто нов климатик MSC-GA25VB ?
http://img33.imageshack.us/gal.php?g=30072009035.jpg
къкви са тези черни точки като на заварка в външно тяло на мицубиши?
нормално ли е да ги има в чисто нов климатик MSC-GA25VB ?
http://img33.imageshack.us/gal.php?g=30072009035.jpg
възможно ли е тези петна да са от сменен компресора тук в България?
Или има друга причина?
Защо не отидеш до магазина от който си взел машината и да погледнеш друг такъв климатик дали е така изпълнен?Просто надигаш и гледаш - ако положението е същото, значи просто така си ги правят...Съжалявам, че в момента немога да ти покажа снимка да видиш как е изпълнено това при друг климатик. Всъщност, ето ти една снимка на National (конвенционален модел) - виж му дъното - липсват каквито и де е заварки от подобен вид....
по късно ще ти кача снимка от дъното на японско Mitsubishi и сам ще направиш разликата.
На всички МЕ е така, защото е подцинкована тавата и не боядисват отгоре
И на моето mitsubishi дъното е от поцинкована ламарина, ама такива неща няма....Просто е made in japan....Първоначално публикувано от vclima
На мен ми се вижда, че дъното в долната си част е деформирано. Не знам на какъв етап е станало това но е напълно възможно това външно тяло при монтаж на друго място да е било изтървано. Заварили са, където трябва поизчукали са го малко, а може и леко да са го боядисали.
tattoo777 - я пусни тези снимки до някой централен офис на МЕ да видим как ще ти отговорят
Специално обърнах едно FD - така са си. Вярно, че изглежда като правено в час по трудово.
пуснах запитване с снимките в официалния вносител за българия CLIMACOM, и те ми отговориха, че това са точкови заварки правени в заводски условия.
-------------------------------
иначе климатика работи перфектно!!!
А иначе това, което изглежда от снимките като деформации по ламарината такива ли са?
довечера ще проверя дали има деформации и ще напиша
има съвсем много леки деформации, но не може да се каже че са от падане.
Преди една седмица монтирахме две такива машини и те уверявам, че дъното изглеждаше по абсолютно същия начин. Спи спокойно! Направил си добър избор.
Тоест леко деформирано тук и там.Първоначално публикувано от mazganisot