струва ми се че при охлаждане на 3 та степен на вентилатора духа по слабо отколкото при отопление на 3 степен.
Или защото е по- безшуман на охлаждане ми се струва че струята е слаба???
струва ми се че при охлаждане на 3 та степен на вентилатора духа по слабо отколкото при отопление на 3 степен.
Или защото е по- безшуман на охлаждане ми се струва че струята е слаба???
Имаш 474 м3/ч при охлаждане и 588 м3/ч при отопление. Нормално е.
Стаята ми е 19 м2 и ми се струва че се справяше по добре при отопление. Но не съм го пускал често на охлаждане, за да дам точно мнение. но ми се струва че бавно достига зададената температура.
И ти закъде бързаш? Ако ти трябва бързо охлаждане,или го пускай на мин.температура + макс.вентилатор,или ползвай турборежим или макспауър,ако има такъв де...
Прекалено бързото охлаждане на тялото когато си влезнал от топло 30-35 градуса и пускаш режим охлаждане води до скоропостижно разстройство. Случвало ми се е особено когато съм влезнал изпотен и съм пуснал пауър функцията. По-комфортно е постепенното охлаждане.Рязката промяна на температурата може да доведе и до сърдечен удар(инфаркт).Първоначално публикувано от tattoo777
Taka че внимавай
ако оставя климатика да работи , и да отворя всички врати на апартамента, да му задам 22 градуса, климатика не може да достигне температурата, тъй като вратите са отворени, това ще доведели да нещо фатално? 5 - 7 часа на ден го пускам!
Нищо фатално не може да се случи,но се радвай и на 25-26 гр.,говорим за 25-ца все пак,остави вентилатора на мах. и температурата на мин.