Според мен е напълно достатъчен.Саньо с подобни параметри при мен,в изолирана стая 12кв, при температура -16гр. се справи отлично като поддържаше 23гр. в стаята.Явно проблема е другаде,пък те примери в статиите из форума много.
Според мен е напълно достатъчен.Саньо с подобни параметри при мен,в изолирана стая 12кв, при температура -16гр. се справи отлично като поддържаше 23гр. в стаята.Явно проблема е другаде,пък те примери в статиите из форума много.
Един познат така рева, че не му топлел климатика, накрая се оказа, че не е чистил филтрите 4 месеца и реално е блокиран въздуха!
sladi4kia ако този климатик нее болен тази стая изобщо не му е проблем. Я кажи на твоя човек да му бодне едни 25-6 градуса и Фан-а на МАКС и да сяда и да гледа за какво става въпрос. Ще си ги вдигне без да се напъва. Втора зима се топля стакъв и му се чудя как може да е толкова добъ,р комфорта е супер. Живея на таван и имам велик ортак, дядо господ.
Ще му кажа,ще му кажа да погледне и филтрите въпреки че казва че са чисти.
...имам 2 ТОЧНО такива и мога да кажа със сигурност ,че в тия условия ,дето работи не е проблем да вдигне и 26* при доста ниски външни,стига жена му да не слага вентилатора на LOW...Първоначално публикувано от imegogo
Не е това моя е същия, имам постове по нагоре с кратко описание. Моя работи на ЛОУ поне 99% от времето и на 23 гр. през последните 2 години /само от толкова го имам/. Монтиран е на терасата тази зима тук бе МНОГО студено и в най големия студ като излезеш навън го чуваш да мърка като коте.