- Моля ползващите тези модели да споделят мненията си относно работата на машините.Към спецовете - на какво ниво са спрямо конкурентите от другите МАРКИ ?![]()
- Моля ползващите тези модели да споделят мненията си относно работата на машините.Към спецовете - на какво ниво са спрямо конкурентите от другите МАРКИ ?![]()
- Ееее нищо ли не се знае за тази GE серия-наследник на GC серията? Или не е за хвалене?!![]()
Още е нова и сигурно са монтирани малко машини.Другата зима ще стане най-ясно как се държат машините.
Другата зима мина и замина, вече чакаме и по-другата а отзиви за машините няма.Първоначално публикувано от edi1
[quote=d_imige ]
Или не е за хвалене?!
Здравейте! От 2 месеца съм с този климатик - Mitsubishi MSZ-GE25VA и за сега съм много доволен!Е,в момента само за разхлаждане го ползвам,но идва зима и ще видим как ще се държи. Стаята ми е югоизток - юг,санирана и е 17,5кв.м.Ако има и други мнения,пишете.
е нали знаеш - само недоволните пишат - щом няма нищо за една машина значи бачка безпроблемнно.![]()
![]()
![]()
Това,което знам за климатиците е основно научено/прочетено тук във Форума.Но мисля.че точно за тази серия имаше изказвания от специалисти/монтажници,че било горяло някакво управление на външния вентилатор.
ПП
...прерових каталози и сервизни,но никъде не намирам информация за консумацията нa модела при мин и макс,което е странно.При всички други клими данните ги има.
Най-просто казано серията GE е с двойна "пита" на външното тяло, което предполага повишаване на характеристиките на уреда към добро-това на теория. На практика се оказва,че вложените материали допълнително/още един ред кондензатор/ не променя осезаемо от гледна точка на потребителя усещането,че се е сдобил със съвършенството... Много ме разочароваха ME...Жалко,че им БЯХ върл фен...Изводите си правете сами....Ай ,със здраве!
Не само ME разочароват. Ами всички. Особено ако си имал по-големи очаквания. Изключваме някой ТОП модели с цена над 2000 лв. Ама и те надали ще са 'без забележки'.Първоначално публикувано от dindo
В средните и ниските класове повечето производители минаха на намаляване на цените, а от там идва и орязването на машините.Топмоделите на МЕ, МХ според мен са си добре.ТОШИБА няма нови модели в средния и ниския клас за тази година, 6 серия мисля, че за Европейския пазар си е перфектна.