http://vbox7.com/play:65fe60d6
Fuji electric серия LGC![]()
Около 12-13
От общо 80, но пак си е процент и то доста лош!
Това се казва лош късмет.
Явно си хванал някаква лоша партида. За година и половина от Fujitsu LGC не съм имал нито една такава машина, а бройките ми са доста повече, не съм чул и някой друг да се е оплакал от подобно нещо.
Подобен пропуск съм наблюдавал при китайски машини след няколко години работа, като тръбата се претрива от придържащата ламарина.
Някаква закономерност в партидните номера можеш ли да откриеш или е независимо от това?
(някое пияно китайче са го пуснали в завода нощем...)
9-ки, 12-ки или от всичко наред?
dindo винаги е плюл марката незнайно защо и според мен тва е неква измислица негова и аз не съм чул откакто съществува марката да е имало подобни сцени.
На мен ми е интересно, дали само Fuji са засегнати, и наблюдаван ли е ефекта при останалите клонинги?
Плюя всички марки и модели,които струват много пари,имат изграден имидж и накрая при мен изглеждат такаПървоначално публикувано от TIMBERLAKE
http://vbox7.com/play:3e5f7fdc
п.с. Пак е Fuji,но може да е и FUJITSU ,GENERAL-сбирщайна е на едно място!Жалко за името!
Не си длъжен, но е факт! Доказвам го с видео и ако отвориш едно вътрешно тяло на споменатите марки можеш да го сравниш! Имам и други кутсузи с други модели,но финансовия ми интерес не предполага да публикувам издънките им......ако се сещаш
Вие не разбрахте ли. че този dindo продава Mitsubishi и Panasonic и плюе по FUJITSU/които им завладяха пазара/.И това го прави от години тук в форума - още преди да се появи серията LGC.
Ами той и Мицубиши "плюеше" при повод... пък и надали от форума ще се юрнем точно при него всичките. По-скоро съм склонен да му вярвам.
С падането на цената пада и качеството. Нормално е да има проблеми с качеството на заварките.
Също както изглежда е и нормално за тези 3 марки при ниски температури при някой техни модели да се налага ти да ги топлиш, а не те теб. Говоря за студеното време и проблема с първоначалното завъртане на компресора, който, за да тръгне се налага да се топли с пистолет за топъл въздух. Естествено преди това се налага малко да се поразхвърля външното тяло за да се стигне до компресора.
Не ми е в кръвта да се заяждам на дребно, но щом съм казал А трябва да кажа и Б.....и такаПървоначално публикувано от dan66
Операция на "сърцето" на Panasonic CKP/всички от тази серия да се готвят за нея-същата като DKE,че и компресора е SCROLL!!!!!/
Клиента се обажда в сервиза и казва ,че климатика ръмжи,тропа,и буди съседите,дори дюбелите на конзолите започнали да поддават!Ами сега,часът е 19 и си е тъмно за оглед...
Сутринта рано сме на адреса.Човека от другата страна на вратата ни посреща като руските "освободители" и започвамеееее....
Машината наистина "тропа"страхотно!И шума определено е от компресора,който при повишаване на оборотите иска да изкочи от кожуха на външното тяло! Няма нужда да се убеждаваме помежду си,че е за смяна!Речено-сторено!Сваля се външното тяло и в сервиза, клиента предупреждава,че цената трябва да е поносима за ремонта!Клатим одобрително глави и се питаме къде наблизо продават кафе....
На "операционната"маса всичко се сваля до този вид
Следва измиване на тенекиите и грабваме новото "сърце" за болния....
После сглобяваме обратно тялото на мъченика....
Връщаме се при клиента.Той ни гледа с надежда,ние кимаме одобрително!Монтраме,вакуум,зареждане с везна- и о,чудо/за лаиците във форума/,климатика взе че заработи.....ами сега,трябва пари да се искат!Клиента скача като гумена топка,на мен сърцето ми се свива....
-Колко струва....
-ХХХ лева!С демонтаж,ремонт,компресор,фреон,профилактика и монтаж!
Оня подбелва очи и припада!Сега му търсим донор за неговото сърце!Дали Чирков още практикува и има ли някой донор във форума ди си "даде" сърцето на клиента...
Хайде,стига до тук...Може да се трие от модераторите!
Уф, това е от японските скролове... Единичен случай ли е това - казваш "всички CKP"Какъв точно беше проблема, отворихте ли проблемния компресор?