Взимай смело ZJX-S това е супер, няма да разбереш, че работи зимата. За надеждност няма какво да мислиш. Както виждаш в темите за Mitsubishi няма недоволни.
Взимай смело ZJX-S това е супер, няма да разбереш, че работи зимата. За надеждност няма какво да мислиш. Както виждаш в темите за Mitsubishi няма недоволни.
Благодаря на всички за мненията! Избора е ясен! На лято и след това на зима ще споделя впечатленията си от машината!
Аз имам тази машина и е тествана и зимата и лятото. Няма проблем, звук или каквото и да било. Само гледай монтажа да е кадърен и си готов. Успех
Ето как се държи SRK25ZJX-SA във студа и доколко запазва топлоотдаването при минусови градуси:
Още едно питане! Кое е по-добре SRK/SRC 25 ZJ-S или MSZ-GE25VA, че вече се ми дойде до ... до гледам различни модели!
Ми освен на външен вид ,който по ти допадне sashomasho .И двата модела имат висок минимум,за повечето е неприятно,за някои колеги пък не е.Но електрика е по евтин малко,освен това има малко повече максимално топлоотдаване-4,5kw. срешу 4,2kw на хевито,като има и по малка консумация-700в срещу 800в на хеви и от там по голям коп-4,57 срещу 4,00, а килограмите са 10/30 срещу 9/34 та така.Успех.
В никой случай Mitsubishi Electric !!! Взимай SRK/SRC 25 ZJ-SПървоначално публикувано от sashomasho
p.s Mitsubishi Electric се прави в Китай ......
класация на климатиците по марки
Daikin Well designed and quiet. Sadly comes at a high price.
Panasonic Again well designed, slightly cheaper but also slightly noisier.
Mitsubishi Heavy Industries
Actron Air
Hitachi
Fujitsu
Middle
Toshiba
Electrolux Kelvinator
Mitsubishi Electric
Двете машини са от един и същ клас, независимо къде са правени.
Откровени глупости!Първоначално публикувано от ilia1984
Така е-правят се в Тайланд,което няма значение в случая.Като и двете марки са доказано тихи и надеждни и качествено изпълнени.Направи ми впечатление почти двойно по дебелият пласт кече с който е обвит компресора в сравнение с 12LGC ,а и леко по голямият отсек за самия компресор-имало е защо.Първоначално публикувано от deian
Двете марки се произвеждат с качествени материали и елементи. Тя и цената им затова е малко по-нагоре от останалите.
No coment ....Първоначално публикувано от deian
p.s
SHANGHAI MITSUBISHI ELECTRIC & SHANGLING AIR-CONDITIONER AND ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD
http://www.saec.com.cn/index.asp
Като гледам заварките правенни по трудово обучение в Китай направо се учудвам от "уникалното качество"Първоначално публикувано от diksanal
И кой модел точно пристига у нас от този завод, господин специалисте? Хайде поспри се малко, не е нужно да мажеш във всяка тема, знаеш или не знаеш нещо - винаги си компетентен.
Илия, виждал ли си някога FD...VABN моделите на МЕ.