Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH25VE - 1-ва година впечатление и консумация
Явно обаче втората степен е малко повече като дебит от Ауто режима, защото така поддържа зададените 23 градуса, а само на Ауто не може. Пак си влиза в офф, както и на Ауто, но е с 1-2 градуса по-топло. Аз преди го местех от Ауто, когато не ми трябва чак толкова топло и децата са на училище, на трета степен, когато се прибират и да е по-топло. Тогава нахвърля 24-25 и се налагаше пак да го свалям на Ауто. Сега мисля да го оставя постоянно на втора степен, за да не го ръчкам по два пъти на ден.
MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH25VE - 1-ва година впечатление и консумация
@sugarboy, щом поддържа, дръжте го така. Като застудее повече и ако не успява да смогне, вдигнете с още една степен нагоре. При мен, голямата машина в хола, до -5 смогваше на 2-ра степен, а под тази температура му задавах 3-та. Всяка машина има своята специфика на работа. Експериментирайте и ще стигнете до оптималното за машината положение.
Това “бзт бзт бзт” което чуваш е или от сензора за движение (можеш да го изключиш) или от purifier-а.
Иначе аз също не мога да кажа, че имам проблем с ауто режима - поддържа си температурата много акуратно. В спалня 17 квадрата го ползвам.
Иначе пластмасите си му припукват при дефрост, няма какво да се лъжем.
Снощи седя на терасата и гредам че климатика размразява. Външната температура беше 10 градуса, нолмално ли е да размразява, нищото при 10 градуса?
Цитат:
Първоначално публикувано от
yanko78
Снощи седя на терасата и гредам че климатика размразява. Външната температура беше 10 градуса, нолмално ли е да размразява, нищото при 10 градуса?
Моето скромно мнение е че ви е избягал фреон.
При 10 градуса да размразява е трудна работа .
Има ли скреж?
Не успях да видя, просто ми направи впечатление, че издуха горещ въздух.
MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH25VE - 1-ва година впечатление и консумация
Ако го е направил само веднъж, аз не бих се вталявал толкова. Може да се е бъгясал нещо.
Цитат:
Първоначално публикувано от
yanko78
Не успях да видя, просто ми направи впечатление, че издуха горещ въздух.
От външното ли го издуха?