Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH25VE - 1-ва година впечатление и консумация
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mimito75
pulsedriverbg, Благодаря за разясненията. :thumbup
Не ми е приятно да влизам в обяснителен режим към всички критики по-горе, но за яснота - тялото е монтирано на 12 см. от тавана, както и външното не е под наклон. Все пак ръста ми не е на нивото на климатика и се получава зрителна измама. Дали ще си си вкопаем тръбите или ще са отвън е право на наш избор, а не на ваше предпочитание. Не мисля, че в апартамент под наем трябва да копая стените. Канал не е сложен, защото предпочитаме да си го купим ние, а не да давам пари на фирмата, а все още имаме довършителни други дейности. Ще стигнем и до него. Когато критикуваш отсрешния е много лесно.
На въпросите на питащите за съвет отговарят 2-3 , а изведнъж сега се появиха доста компетентни мнения. :confused:
Тук Вимакс е забранена дума .
Те са може би една от най— големите фирми с хиляди монтажа.
Не ги защитавам или хваля !
Не им обръщайте внимание .
Важното е вие / клиента да е доволен !
Климатика е хубав и ще ви служи вярно.
Цитат:
Rafailiev
Тук Вимакс е забранена дума .
Те са може би една от най— големите фирми с хиляди монтажа.
Не ги защитавам или хваля !
Не им обръщайте внимание .
Важното е вие / клиента да е доволен !
Климатика е хубав и ще ви служи вярно.
Изобщо не е забранена дума, а нарицание за калпав монтаж. Никой няма да има нищо против тях ако им бяха хубави монтажите, но една камара хора се изредиха да се оплакват, та и затова така. Нека да показват хубави монтажи от Вимакс и хората ще започнат да си променят мнението, но засега не виждаме такива случаи.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Mimito75
pulsedriverbg, Благодаря за разясненията. :thumbup
Не ми е приятно да влизам в обяснителен режим към всички критики по-горе, но за яснота - тялото е монтирано на 12 см. от тавана, както и външното не е под наклон. Все пак ръста ми не е на нивото на климатика и се получава зрителна измама. Дали ще си си вкопаем тръбите или ще са отвън е право на наш избор, а не на ваше предпочитание. Не мисля, че в апартамент под наем трябва да копая стените. Канал не е сложен, защото предпочитаме да си го купим ние, а не да давам пари на фирмата, а все още имаме довършителни други дейности. Ще стигнем и до него. Когато критикуваш отсрешния е много лесно.
На въпросите на питащите за съвет отговарят 2-3 , а изведнъж сега се появиха доста компетентни мнения. :confused:
Още по зле.Нали се сещаш,че без благословията на собственика не може да кажеш как и къде ще минава тръбния сноп!
Така,че това беше излишен коментар от твоя страна.Дали климатика е наклонен,може и да греша от снимката,но ако е така зимата ще разбереш.
Нищо лично,но не понасям грозни изпълнения,независимо на какво е монтаж.
Прикачен файл 27473
В този случай,собственика плаща за автовишка!
А фасадата и всичко е насрано,дали са Вимакс,Гимакс или бай Пешо ?
В случая няма значение!
Като нормален човек - не четящ този форум от поне 1г., че да може да отсее ценните коментари, как може да знае дребните детайли? Т.е. ако го издокарат на вид, задължително монтажа е перфектен? Масово те изглеждат като нейния и хората ги приемат за нормални и качествени особено ако не са ти опропастили жилището кой знае колко. Добра идея беше да се качи снимка и да видим колко е перфектен, но само на око може ли да се предположи? Или по картинка ще гледаме дали е на нивел отново? Несериозно ми звучи. Естествено, че има професионалисти, но за съжаление всеки "майстор" се изтъква за "най най". Все пак и те трябва да се прехранват. Всеки лъже и маже.
Колкото до безсмисленото писане на коментари, за съжаление е пълно. И да, наистина за помощ почти никой не откликва или те връщат да четеш 100 страници на зад, но ако ще е за порицание и присмиване сме на 1ва линия и тогава хич не ги мързи да пишат.
Ето малко консумация,която ми беше интересна
Цитат:
peshocom
Ето малко консумация,която ми беше интересна
Нещо не се вижда .
"Този пост е редактиран от Aleksandars; Днес в 05:26."
Поради някаква причина.
Значи до 5:00 часа кой чел чел.:)
Mоще Ли на лично да ми пратиш “ гадния електрик “ колко е изпапкал.
Скоро и моя ще е с измервателен уред
Цитат:
milanov
Значи до 5:00 часа кой чел чел.:)
Споко, не си изпуснал нищо важно. Причината си беше напълно основателна.
Потребителя беше дал линк към нашия сайт. Не знам поради каква причина. Затова редактирах поста, за да няма после излишен "вой"....
Не си длъжен да даваш обяснения Сашо.
Ти си модератор 8 можеш да триеш.
Пази се човека от дребни душици, които смятат, че форума храни колегата.
Цитат:
Mega
Пази се човека от дребни душици, които смятат, че форума храни колегата.
А защо да не го храни - малко ли помага на знайни и основно незнайни!
Да попаднеш на читав “майстор” в тея времена си е като петица(да не казвам шестица)
от тотото.Важното е клиента да е доволен - а аз от Alexandars още не съм виждал недоволни!
Много ме съмнява постоянно да кисне тук и ако някой напише “нещо неудобно” да трие веднага.
Същото важи за още няколко професионалиста - те си знаят кои :thumbup.
:offtopic:
Отдавна имам идея-предложение към раздела...
Не може ли да се направи една "заключена тема" съдържаща потребителски имена и населени места на участници във форума, които се занимават професионално с климатична техника?
Много често освен за съвет "какъв климатизатор да купя" срещам и въпроси от рода на " предложете ми читава фирма за монтаж" .
Хората, които следят форума ги знаят от различни дискусии, но обема на информацията е голям и често се започват дискусии за нещо друго:)
Идеята ми е участниците да могат да се свързват на лично за консултация и евентуална покупка/монтаж. Много често има нужда от оглед и разбира се всеки иска качествен монтаж.
Тези, които имат сертификат и лиценз за работа с хладилни агенти и си вършат работата добре се познават и няма нищо лошо да си имат "гилдия".
Така ще се предпазят много хора, които пишат за некачествени монтажи и се почва едно писане....
Предполагам участниците във форума нямат нищо против-в крайна сметка е просто информация(възможност) и никой не е задължен да я ползва-важи за двете страни.
Не виждам и никаква "реклама" в това-тези хора така или иначе помагат в свободното си време, но не си позволяват да рекламират нищо.
Надявам се идеята да получи подкрепа-най-малкото може да се пробва:Drinks: