А защо се надува с кислород при търсене на теч?
Щото не знаят,че ще гръмне...Разбрали по трудния начин...Не се надува с кислород а с азот!
А ти знаеш ли как точно се надува с азот, защото и с него лесно можеш да взривиш всяка една домашна машинаНе съм срещал някой да го ползва, с изключение на един - двама приятели
![]()
Ся кажи и откъде да намери азот в свободно състояние!
![]()
Понеже сте разбирачи,какво имат постовете по темата?
Елате да ми гръмнете един от Дайкините-смях в залата!
Стига излагане на..
Последните два са на r 32.
Имали желаещ???
Всичко гърми от некадърност-камини,котли сега вече и климатици,ай честито за некадърността на някои фирми!
Този пост е редактиран от Viking72; 11-02-18 в 21:42.
Стига бе,газта минаваше десет години зад готварската печка,все още съм жив!
Смях в залата,заедно с джуджетата.
- - - - - - - - - -
Ама такива хора ми трябват!
Дето са разбирачи по всичко!
Основно се интересуваме от специалисти на климатици!
Касапа нещо избяга??-артист
Този пост е редактиран от Viking72; 11-02-18 в 22:18.
За не знаещите,с Азот може да се надува и без редуцил-вентил,през манометричния блок става,стига да знае човек как.
Не знам питай ''ректорите'' там...Иначе азота го тъпчат на 200 бара, маркучите са до 60... Проблема идва от високото налягане, да не пръснеш нещо, чувал съм и за пръснато наблюдателно стъкло при надуване. На туй налягане и климатика може да цъфне.Опасно е доста!
Този пост е редактиран от microclim@; 11-02-18 в 23:18.
Стига сте се плашили хората с този газ !
Ако сте нещастници е без коментар да Вие гадно
Е.колко клими има с r 32 та се ослушва Викинга72??
Този пост е редактиран от Viking72; 11-02-18 в 23:16.
Като почти във всяка тема, и в тази се пишат глупости и излишни неща на корем... Хайде спрете се.
Здравейте, не знам къде да си задам въпроса, дали тук е удачно, но все пак ще попитам. Усеща ли се разлика между R410 и R32 от чисто потребителска гледна точка, т.е. да кажем единия фреон да е "по-шумен" и т.нар. шуртене да е по-изразено при единия вид фреон спрямо другия?