Отговор: Купих си MUZ-FH35VENZ ZUBADAN
Изключителен климатик сметка по висока от 160 лв не съм платил за цялото жилище. Държал съм през цялото време от месец ноември до месец март климатика на 2-3-та степен 27-28 градуса по цял ден като не съм затварял вратата на хола. Постоянна работа на климатика целия апартамент се топлеше като изключим кухнята, Жилището е 80 кв. Сега пак го държа включен на 26 и сметката ми падна рязко на 70 лв. топли много и почти не се чува. Сега ще пробвам лятото, но със сигурност това е модела. Контролирам цялата работа от телефона като също следя амплитудите през деня. Софтуерно си се ъпдейтва сам. Уникален !!! До месец взимам още един и за кухнята и така вече целия апартамент ще е като сауна. Нека навън да е -25 хахах. Силно препоръчвам !
Трябва ми климатик за 31кв.м,западно изложение,1 етаж над необитаем магазин,външна изолация 5см,под с фибран 3см,4 камерна дограма около 6м2,зимата в нея стая си е студено.Бюджет около 2500,но ако се наложи макс 3000 само и само да ни е топло.Мисля си за ME FH35 ZUBADAN,HEAVY ZMX-S(но новия модел,който чакаме лятото),FUJITSU GENERAL LTCB14,TOSHIBA DAISEIKAI 8.Препоръки?
Fujitsu 18 lfca
Toshiba 16 SUZUMI
А ZMX-S не е ли достатъчно мощен?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Suyahoka
А ZMX-S не е ли достатъчно мощен?
Suyahoka, помещенитето Ви е гранично като размер. Желателно е оглед на място от доверна фирма. Ако питате за 35-ца ZMX-S, то в студа ще кляка здраво.
Да точно това,че ми е гранично ме бави в избора ми,иначе за ZMX-S 50 ме интерисува дали ще се справи
50-ка няма грижи, но все пак е добре да се погледне от някой. До дни идват и новите модели на MHI.
От Кондекс ми казаха,че юни-юли новия модел ще е в продажба
Вече е налична за продажба ревизия 3 (FH3) от Климаком.
Някой да знае за измененията?
Бях обещал да снимам малък Зубадан.Това което го имат в големите машини тук не го видях.Имат нагревател,двойно роторен компресор,няколко заглушителя и добре направени разпределители на фреона,и вече нов wi_fi адаптор който става и за термопомпите им.Флаш инжектора който съм виждал при големте им машини тук го няма.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Този модел никога не имал инжектор. Затова казваме, че само на име е Zubadan. Самите вносители са го казвали. Един нагревател не прави машината извънземна.
Скрил си серийния номер но е в баркода.