Отговор: mitsubishi heavy industries srk / src 35 zs-s
20 дни по късно от събота същият проблем днес дойде един младеж видя че не работи едвам 16 бара изкара видя как духа студено на макс и в четвъртък идват да си го демонтират ... Къцата клечка ли изтеглих не знам но от Вимакс със сигурност както и от Виденов втори път не се лъжа .. Ходи си при Мегата да ти е чиста работата ... след ремонта ще драсна да кажа какво е било ,ясно е че фреон няма вече :D .Добре че се затопля че майка ми ме подлуди че и е студено разбиаемо възрастни хора .. : Със здраве
Това е пример как 2ма полуидиота могат да съсипят една добра машина ..
Като събереш двама полуидиота на едно място се получава цял идиот. При тия, които си купуват скъпи климатици рискът е още по-голям, ако попаднат на некадърници парите им са хвърлени на вятъра.
Днес гледах SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM в магазините ми говорят че Toshiba и Mitsubishi били най-тихи най-незабележими а тук говорите за осезаем студен полъх и вой от външни и вътрешни тела свят ми се завива!
Ами тука не продаваме климатици...
С две думи да не вярвам на продавачите и да взема едно Hitachi марка която във всички магазини отрекоха категорично.
Цитат:
Първоначално публикувано от
antyox
Днес гледах SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM в магазините ми говорят че Toshiba и Mitsubishi били най-тихи най-незабележими а тук говорите за осезаем студен полъх и вой от външни и вътрешни тела свят ми се завива!
Пресявай хубаво информацията и сам ще стигнеш до правилните изводи. Ако можеш да видиш как работят машините наживо, би било най-добре.
Цитат:
antyox
Ние си ги купуваме, заради студения полъх през летните горещини :) Споменатите мицубишита са по-тихи от хитачитата, като цяло. Идеални машини няма.
Разликата между Фуджицуто и Мицубиши/Тушиба било, че вторите не се усещали как работят от темата разбирам, че се усещат а и чуват т.е разлика може и да не видя.
Цитат:
antyox
Разликата между Фуджицуто и Мицубиши/Тушиба било...
Все едно да коментираме разликата между VW и Audi. Има си модели и Модели.
Като начало, реши точно какво искаш от един климатик, пък после ще му мислиш, какъв точно компромис да направиш.
Проблема е че вече не знам кой е аудито от:ASYG12LUCA/AOYG12LUCA,SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM, RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E SHORAI а вече и не искам кой знае какво-да топли да няма паразитни шумове от двете тела и по възможност да е с минимално студено течение.
Цитат:
antyox
вече и не искам кой знае какво-да топли да няма паразитни шумове от двете тела
Значи, да е с "къщички".
Цитат:
antyox
по възможност да е с минимално студено течение.
В кой режим - на отопление или на охлаждане...? :)
На отопление- нали това им е разликата на аудитата-уж.
Цитат:
antyox
На отопление- нали това им е разликата на аудитата-уж.
не съм спец, но съм имал и от 3-те марки с по 1 клас по на долу фуджитсуто и тошибата, а мицубишито беше стария вариант на този , най-тихо е мицубищито и не духа хладно никога, но фуджитсу си запазва най добре топлоодаването при отрицателни температури , иначе и 3 марки си духат доволно топла струя
Цитат:
shener84
... но фуджитсу си запазва най добре топлоодаването при отрицателни температури ...
Написаното е абсолютно невярно, защото не зависи от марката, а от модела и проектната му мощност. Различните условия на измерване и грешките в таблиците няма да коментирам. Ако трябва да обобщаваме, най-много цепеници на пазара бълва марката "Фуджицу". :)
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk