Та в тази връзка, някой да е ползвал читав техник в Русе?
Та в тази връзка, някой да е ползвал читав техник в Русе?
Официални представители на марката за Русе са Камео, Виктор Електрик, Мега Елетроникс и Влади Клима. Всяка от тези фирми има опитни монтажни групи за MHI. Единствено редно е да се обадиш на някоя от тези фирми, а не на такива знайни и незнайни фенове.
Този пост е редактиран от Phoenix_1; 15-04-19 в 23:39.
Ако ти дам подобен съвет във форума, може да се изтълкува като реклама, а и би бил субективен, тъй като всеки един случай би могъл да е различен. Тоест, може после аз да изляза виновен. В случай като твоя аз бих потърсил квалифицирана помощ, а такава най-добре на теория би трябвало да получиш от тези, които официално представляват MHE за града. И други фирми съм виждал да предлагат марката, но там кой какъв е, ми е тъмна индия... Ако ти е трудно да избереш фирма, напиши си ги на малки листчета, разбъркай ги, прекръсти се с молитва за благодатен сервиз и тегли едно.![]()
Ако си очаквал отговор "Отиди точно еди къде си и всичко ще е шест", значи си бил със свръхочаквания. Това са оторизираните дистрибутори на Мицубиши Хеви за Русе. Не би трябвало да сбъркаш с тях. Никой не може да ти даде 100% гаранция, че еди коя си фирма ще ти направи всичко очаквано, дори на друго място да го е направила, ако си прочел правилно. Каква е гаранцията, че ако аз съм доволен, ти също ще си доволен? Това е толкова относително. И после ще кажеш "оня е виновен", че ме насочи натам. За конкретни питанки, ако те интересува, си има лични съобщения.