Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
Цитат:
Първоначално публикувано от
kantonaa1
През 2018 г. сложих един 20 ZS-S. Първите две лета тази функция работеше и често я ползвах, но от третото лято спря и до днес не работи. 2021- ва се сдобих с още два 20 ZS-W, които са същите, но с новия фреон. При тях тази функция от самото начало не проработи. Явно има партиди платки с този дефект. Не е някаква драма, но е дразнещо.
Абсолютно прав си, дразнещо е, а и програмирането на седмичния таймер е удобство.
А на теб смениха ли ти платките, или не си ги занимавал? Аз още чакам от монтажната фирма да се свържат с мен.
Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
Цитат:
HERUVIM
Абсолютно прав си, дразнещо е, а и програмирането на седмичния таймер е удобство.
А на теб смениха ли ти платките, или не си ги занимавал? Аз още чакам от монтажната фирма да се свържат с мен.
Не съм ги викал. Аз майстори търся само когато климатикът спре да изпълнява някоя от основните си функции- да топли или охлажда. Също и когато се наложи смяна на лагера на мотора на турбината. На един Дайкин и на един Панасоник са ми сменяли такива лагери.
Цитат:
kantonaa1
През 2018 г. сложих един 20 ZS-S. Първите две лета тази функция работеше и често я ползвах, но от третото лято спря и до днес не работи. 2021- ва се сдобих с още два 20 ZS-W, които са същите, но с новия фреон. При тях тази функция от самото начало не проработи. Явно има партиди платки с този дефект. Не е някаква драма, но е дразнещо
А твоите климатици имаха ли Wi-Fi модул? Питам, защото техника, който дойде от монтажната фирма каза, че Хевитата, на които има монтиран Wi-Fi модул правели конфликт с функциите на таймера. Сега чакам да ми пуснат Интернет в жилището и ще пробвам дали ще мога да ползвам функциите на таймера през Wi-Fi модула.