Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Лек експеримент и доста интересен резултат 25-цата настроена на 24 градуса ,вентилатор на 5 тоест макс ,външната беше 3 градуса,работи около 4 часа без да влезне във Офф като стайната закова на 27 и през всичките тези часове работа на макс вентилатор слезна на 90 вата за първи път го виждам толкова ниско да слиза.Няма излишни нито контролни дефрости.
просто друг аспект на неадекватния софтуер на модела .. каква полза да не влиза в ОФФ като ще надвиши заданието с 3 градуса ?
Как са дефростите на Мидейката със топ китайския софтуера във мъгла щот тия които са около мен текат на всеки час .......
хаха гледал си друга марка да тече на всеки час .. давай не сменяй темата ,тя е за пръчката от 3к лв на МХИ
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
хаха гледал си друга марка да тече на всеки час .. давай не сменяй темата ,тя е за пръчката от 3к лв на МХИ
Дай боже всекиму такива "пръчки"!
Re: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
На 90 вата на максимален вентилатор ли работи или намаля, и 27 градуса само задай не изключва е мн кофти
Отговор: Re: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Нямаля степента на вентилатора когато темперира стаята и не виждам нищо кофти това са над 4 часа работа без да влезне във офф и работи в порядъка на 90-110 вата при външна температура 3 градуса,не влезна във офф дори когато задмина зададената със 3 грауса но може и заради това че го направих да духа почти срещу тернометъра който мери и не беше много акурантно,другия път ще го оставя в най студената част на стаята.Тези китайски пръчки Мидея със топ софтуер и хардуер няма смисъл да ги коментирам ясни са на всички!!!
Отговор: Re: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Цитат:
Boooom
не влезна във офф дори когато задмина зададената със 3 грауса но може и заради това че го направих да духа почти срещу тернометъра който мери и не беше много акурантно,
Ей тия подробнсти трябва да се уточняват, че иначе виждаш ли китайската секта как си мисли, че климатика ти е пръчка и почват едни градски легенди...!
Цитат:
Boooom
Радвай се на китайските си пръчки колкото си искаш,има тема за такива може на воля да си драскаш там си колко са супер със какъв топ софтуер и хардуер и така нататък.
:offtopic:Аз не се радвам на климатици, аз се радвам на нещата от живота - на жената, а тя ме дари с дете :) не робувам на техника.
Отговори ми на по-важния въпрос, за да ни осветлиш как имаш право да върнеш климатика в рамките на 1 месец.
Нека на всички да е ясно:
Закупена стока може да севърне в рамките на две седмици само когато е закупена от онлайн магазин, ако търговската опаковка не е нарушена.
Когато стоката е закупена от физически магазин където си отишъл и си казал искам ей тая тояга да ми боднете, тоягата си е твоя и са ти я боднали. Имаш право на рекламация, ако стоката НЕ РАБОТИ, а не ако не работи спрямо твоите очаквания. Ще им я върнеш ама друг път.
Обозначил съм, че мнението ми е извън темата спрямо правилата.
Точно там е въпроса че климатиците съм ги закупил онлайн.Всичко е на въпрос на договорка със фирмата.Но не съм длъжен да ти давам обеснения казах ти може да спамиш във темите за китайските пръчки тук не е мястото!!!
Не съм сигурен, че след "монтаж" климатици дори и закупени онлайн отговарят на условията за връщане. Ако си бяха в опаковките е друг въпрос. Но все пак може би е въпрос на "договаряне".
Цитат:
VanDan
Но все пак може би е въпрос на "договаряне".
На устно договаряне, докато ти го продадат, след това при претенции, рязко се позовават на клаузата, 'в търговски вид'!
Както и да е, човекът вече е доволен от машината, така че всичко е въпрос на ала-бала по този казус.
Здравейте. Става въпрос за srk63zr-w/ src63zr-w . Имам питания.Сега паднаха малко температурите. На 21 градуса нагласен на 3д авто и автоматична степен да духа. Навън -1до 5 градуса. Държи между 600 и 900вата постоянно. Дефроствана всеки час. Нормална консумация ли е и има ли някаква друга по икономична настройка да пробвам. Друго- тези дни спя в помещението което се отоплява. Има моменти в които се чува външното тяло доста -около 20 сек. бумтене и след това намалява звука, но не може да се спи освен ако не пусна silent режима.Климатима има тампони на стойките. Нормално ли е също това. Все пак не е от най евтините климатици и е нов а се чува така. Имам един star light 12ка за 500лв -ами той почти не се чува.
Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Първо, отговорът се намира въпросът Ви. Изключете 3D, с него консумира доста повече, поне моите наблюдения са такива. Аз никога не го ползвам. За бумтенето, нямам представа за какво иде реч, моята 60-ка беше с такова външно тяло. Дори при много високо натоварване беше тихо. Смея да твърдя, едно от най-тихите, които съм срещал. При мен често работеше на 700-1100W, когато все още се случваше да задържи -7 до -15 навън. Отделно, Стар Лайта, с който го сравнявате, надали работи с подобно натоварване. Да не би да размразява машината?