С 20-ката?
Преглед за печат
...Не ми се получава постване на линк, към сравняване на хевитата от 20 до 60, но лесно може всеки да си го направи.
20, 25, 35 са абсолютно еднакви, 50 и 60 имат с 2 кг по тежко външно, вътрешните и на петте са еднакви.
Ехе как сте ме опаткали всичките:BigGrin. Че тя 20-ката си е хардуерно колкото по голямото братче 35-цата, даже бие някои 50-ки и 60-ки от измислените модели по килограми(43кг). Аз го обясних много пъти ама не се чете. Хапартамента е изолиран що годе добре, като съм наблегнал на изолациите и дограмата и то доста. Дори трегерите от вътре са с 2-3 сантима фибран а отвън 10-ка вата. Слабата му точка е тавана само 5 сантима каменна вата и един пласт картон, пода е с 5-6 санта XPS а долниея етаж е пак 5-ка вата и картон.
Стана ми странно че взе да прави тези почти ненужни дефрости, последния беше на суха пита почти. Ако е изпуснат фриона не трябва ли да покачва потреблението. От снощи до сега е лапнала 5 киловата за тези 50м2 като снощи 6 часа горе долу работи на около 370-380 вата сутринта го мернах на 340 после на 276 и сега е на около 324 вата което за мен не означава натоварен климатик, това на 22 градуса по ДУ и вент на 4, към 23.00 жената го върна на 3 и така е до сега, питата е супер суха в момента. Решил съм следващия път с мокър сняг и ниски температури да рестартна както каза Росен и да видя дали ще го направи този номер пак.
Сега е на 22 и вент на 3, в стаята е 23 а вхола почти 22 което е добре, ама те го дават и 6-7 през деня в пловдив и няма загуби. Надявам се да се е бъгнал и да не е проблем, че само нерви си вкарвам.;)
В събота сутринта пак го дават такова време,0-1 градуса и мокър сняг, ако не се отнеса нещо още вечерта в петък към 10 вечерта ще му дам един рестарт. Дават го да започне да вали дъжд от 23 часа в петък и да обърне на сняг в събота сутрин.
От 18,15 часа вчера до сега 13,45 часа 5,75Кв като първите 6 часа на 22 и 4 и после на 3. От петък 14,15 часа до сега 13,45 час 39.80Кв да за 50м2
Яко. Взимаш 20-ка сменяш софта и вече си с 60-ка.
Росен ти имаш 60-ка, какво повече има от тези 20-35, получава се една разлика от 2-3 кила във външното.
Също има ли някаква обвързаност на софтуера със скороста на вента. Аз откакто съм го сложил на 15.11.21 до сега вента на 1,2 или авто не е пускан, само 3-та и 4-та скорост.
Сплендор трай си:BigGrin, искаш сега всичките да наскачат на този модел, и не беше 2500, аз помня 2к с монтаж за наши хора.
що да му сменяш софта .. просто му бичиш 3-4 степен на вентилатора в едни 40 квадрата и това е
При ZSX-W компресорите на 20 и 60, пише че са един и същи модел - RMT5111SWE3( Twin rotary type ). Разликата във фреона е 100гр. При модела на стария фреон, какъвто е моят, 50 и 60 са с различни компресори, с малко по-голям работен обем. А от къде идва разликата в килограмите, да каже някой, който е по-навътре в нещата.
П.п. Ако живот и здраве най-накрая се добера до 35-ца, ще ви кажа реално каква е разликата между двете машини. [emoji16]
Ако са ми толкова важни двете кила, ще пиша на еМайла на Митсубиши, с въпрос.
Аз не визирах смяна на софта, визирах постоянното оставяне на 3-та и 4-та дали не създава някакви бъгове и от там да прави дефрост.
Мимоджев. Преди бях писал как изведнъж изпъшка и ти каза че е токов удар, почти позна. От прекомерното гледане на ватметъра и вдигане на пердето, че седи зад него се е извадил щепсъла:-memnon, и не съм го видял.
Никой ли не видя от къде идва разликата, оградил съм го в червено на картинката :confused: горната схема е за по-малките от 60.
Само аз ли виждам картинката. Ще я кача пак и линк към докс
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=38010&stc=1
https://dox.abv.bg/download?id=40039e6fe1
- - - - - - - - - -
При мен стария пост продължава да се вижда по този начин.
Каква е причината не знам.