Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19
Like Tree1Одобрявам

Как да демонтирам ламелите на вътрешното тяло при SRK35SZ, за да почистя мухъл?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Как да демонтирам ламелите на вътрешното тяло при SRK35SZ, за да почистя мухъл?

Не съм специалист, но за тези пари според мен трябваше да ви разглобят вътрешното тяло. Нищо, свирено е вече. Напълно ви разбирам, и аз много мразя конфликтите и всячески ги избягвам. Също така обаче ненавиждам и мошениците. Важното е, че в крайна сметка работата е свършена.

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Jul 2025

Отговор: Как да демонтирам ламелите на вътрешното тяло при SRK35SZ, за да почистя мухъл?

И аз смятам, че е скъпо, както и ненавиждам мошениците. Оставих им малко обратна връзка в Гугъл за други клиенти, пък за други години вече ще имам на ум да го правя извън сезона и да търся по-добра цена. Колко в крайна сметка е ориентировъчната цена? Според мен за 240 лв. поне трябваше и външното тяло да почистят, 80 лв. само за него е безумно при положение, че за 120 лв. мога да си купя водоструйка и да си го чистя сам, защото там няма разглобяване

4. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

…защото там няма разглобяване
    Отвън навътре ли го мина с водоструйката?
    Щот принципно и то се поразглабя….(при двоен топлообменник като твоя)

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

И като го разкачиш това тяло, как по-добре ще го измиеш, от това да виси на стената и да го пръскаш.
    Като му се махнат китайските пластмаси и кривата турбина, целият топлообменник е видим за каквито щеш манипулации, ако искаш и с пароструйка можеш да го пръскаш, с правилното опаковане.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отваряне на Вътрешното Тяло ???
    От Хехо във форум Климатици Haier
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-16, 22:46
  2. Лед във вътрешното тяло на климатика
    От van02 във форум Климатици NEO, ELITE, Crown, Nippon, Sang
    Отговори: 5
    Последно: 15-08-15, 23:43
  3. теч на вода от вътрешното тяло
    От Rockwell във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 9
    Последно: 22-07-11, 19:22
  4. Място на вътрешното тяло
    От mita4e във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 1
    Последно: 16-08-10, 22:48
  5. Теч от вътрешното тяло на Samsung
    От xybar555 във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 2
    Последно: 20-05-08, 18:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе