Имам нов осака 12 SLE който има функция нощен режим в ръководството за употреба не пише нищо може ли някои да ми каже кога се исползва и ваобще каква е ползата ? много Ви благодаря.
Имам нов осака 12 SLE който има функция нощен режим в ръководството за употреба не пише нищо може ли някои да ми каже кога се исползва и ваобще каква е ползата ? много Ви благодаря.
В общи линий намаля турбуната на ниска степен или ауто,дига или сваля няколко градуса според режим топло или студено и изключва след около 6-8 часа(казвам го общо не за твоя).Полза никаква.Използва се когато ти е кеф,много собственици на калпави средно скъпи клими използват тих или нощен режим когато имат гости,да покажат колко им е хубав и безшумен климатика.
Много Ви благодаря за отговора още веднъж. На емблемата и в ръководството пише Осака Японски вярно ли е това,в публикациите се дават много лоши отзиви за тази марка, така ли е?Първоначално публикувано от примо
имаааааааааа,имааааааааааааааа .............ИМЕТОПървоначално публикувано от Aleksandars
От всичките им знайни и незнайни модели само старите SL и ъгловите(ако не излети вътрешното),говоря като бяха на Р22,ставаха.
Я виж това:
И SBP серията, АС инвертора е добър, защото е на ГРЕЕ.
Тази марка щом не са Японски Китайски ли са? Надеждни ли са с други думи вършат ли работа,ще топлят ли,ще искарат ли зимата?Първоначално публикувано от примо
Божа работа....Първоначално публикувано от примо
както съм писал и преди,човек трябва да има БОКЛУК и КЛИМАТИК,за да оцени преимуществото на единия пред другия(аз имам ЕЛИТ и ДАЙКИН).повярвайте ми -КАЧЕСТВЕНАТА МАШИНА СИ ЗАСЛУЖАВА ВСЕКИ ЛЕВ.някой казват-ми той и китайския топли.да,но при какви температури и колко ток харчи,а за комфорта и дума не може да става.купувайте си качествени машини и зимата само ще се кефите на техниката и ще се чудите аджеба,защо на комшията климатика бръмчи и е станал на буца лед,а вашия(скъпия) ви топли и не се чува като работи.а ако някой си мисли,че скъпата машина е за баровци-не не е вярно.моя съм го изгладувал(на лизинг),ма сега поне се кефя на топлина и ниски сметки за ток.
Кои климатици са най добри? Но да ни са и много скъпи.Първоначално публикувано от примо
примо, добри са тези модели, които се справят със зазадените им параметри и условията на работа. И разбира се са технологично здраво направени, така че да имат дълъг експлотационен период.
Напиши бюджет опиши помещението в кой район си и ще получиш адекватни отговори .Първоначално публикувано от примо