Всичко, което има като наличност на Panasonic-made in Malaysia e последни количества.През 2007,около май/юни вече ще е само China.Tогава ще е новия внос.Всеки да го тълкува както иска.Който иска малайзия-да купува докато все още има тук-там.
Всичко, което има като наличност на Panasonic-made in Malaysia e последни количества.През 2007,около май/юни вече ще е само China.Tогава ще е новия внос.Всеки да го тълкува както иска.Който иска малайзия-да купува докато все още има тук-там.
Полезно. Аз мислех за едно t/h/x/e9dke.
Но как да съм сигурен, че информацията е достоверна защото мислех да go взeма след зимата. Първо да видя как ще се справи 12ката.
Ами потърси в Техномаркета,нали е вносител на Panasonic.Виж какво имат все още като наличност.Попитай дали могат да ти доставят E-12DKE,E-15DKE,CS/SU W-24DKE,CS/CU W-12DKE.....и т.н. малайзийци.Апропо-май и Climacom са го закьсали с G-Invertor серията.....Отново без коментар............Приготвяме се за ГОЛЯМАТА КИТАЙСКА ИНВАЗИЯ![]()
Кой е този който ти каза че няма да има малайзийски?Дори японски ще има но модел 9 ще струма минимум 2000 лв.
Ми едно врабченце дето лети с орлите....Сещаш се ....налиПървоначално публикувано от klimatik
Отвори телата на CU/CS-E12DKE/Malaysia/и CU/CS-TE12DKE/Japan?????/ и ако си в бранша поне 10 години,ще си отговориш сам.....
Здравейте маниаци на тази марка.Имам Panasonic CS-E12DKE от година и нещо вече. МИнах една люта зима с него и при -20 градуса работеше безотказно!. Обаче, имам и един въпрос към по специалистите. Като включа да се тества ми дава грешка на една от тест точките F 11 - като издава писукащ звук?!?. Какво може да означава това и дали трябва да се вземат някакви мерки, защото тукашните пишман майстори - мее страх да ги викам- нямам им вяра. И второ - мисля, че е станал малко по шумен компресора, поне така ми се струва спрямо миналата година когато беше инсталиран и пуснат в действие. Ако някой има желания и възможност - моля да сподели нещо по моя "проблем".
Здравейте фенове на Панасоник!
и аз съм фен на марката и това лято си напълнихме къщата с 8 броя деветки + 2 броя двадесет и единици/всичките са Малайзийски инвертори/. Тъй като нямам друго отопление, се надявам /тайно/, климите да се справят със студеното време, изолацията и дограмите са ми перфектни. Сега , когато бяха мъглите в София, климите се заскрежават и размразяват доста често, но навсякъде при зададени 22 градуса се потдържа 23 във всички помещения. За разхода на енергия нямам данни още, тъй като съм засега на "строителен ток-без нощна тарифа" но "времето ще покаже"! Дано да не ми се налага да купувам други отоплителни уреди, ако климите издържат на студа, ще си ги ползувам само тях, колкото и да харчат!
При температури около нулата всички размразяват често,това да не те притеснява.Първоначално публикувано от rsvr