... За да не ви духа, точно над леглото се слага. И при мен е така и жената до сега не се е оплаквала никога. ;) Потока ще минава над вас. Разбира се при супер малки спални все ще ви стигне.
Преглед за печат
... За да не ви духа, точно над леглото се слага. И при мен е така и жената до сега не се е оплаквала никога. ;) Потока ще минава над вас. Разбира се при супер малки спални все ще ви стигне.
Благодаря за бързия отговор. Нали е за Панасоника- виждам, че имате два. Спалнята е 3,40/3,40 . Леглото е на 35 см. от стената, защото зад него има ракла.
Слагай смело над леглото, клапите си ги прави да са максимално вдигнати и зиме и лято. За малка спалня не ти трябва а и няма как да духа на пода.
И моя е точно по средата на спалнята също и е перфектно мястото.
Благодаря и на двама ви за отговорите. Сега остава да ми кажете, че изборът ми не е много лош :smiley:
VeleV.Klima, какъв е твоят климатик, че не се вижда от снимката? Отваря ли се така нагоре като Панасоника?
Не се отваря климатика ми е конвенционал Мидея.
Колега изборът ти не е лош избощо.Имам такъв модел Panaconic в нас и мога да ти кажа ,че без проблем ще те топли и охлажда .Цитат:
Първоначално публикувано от teka
Кажете за този модел за отопление предимно,цената ме устройва PANASONIC CU-YE18MKX/CS-YE18MK
В какво се изразява тихият режим на E12LKE-3, защото като го пусна не виждам промяна или може би трябва да се изчака. Ще има ли разлика между него и ако намаля вентилатора на най-ниска степен?
ако турбината е на ауто няма съществен ефект .. а ако е на определена степен просто я намалява с една .. най тих е на 1ва степен и активиран quiet но тогава пък зимата не топли щото потока идва слаб
По принцип щете топли но не казваш за какво помещение кавадрати изолация имали???Цитат:
Кажете за този модел за отопление предимно,цената ме устройва PANASONIC CU-YE18MKX/CS-YE18MK
http://media.snimka.bg/9544/025343084.jpg?r=0моя е9дке работи вече 4 зима да очаквам ли проблеми с пружината има ли разлика в годината на производство
Oт форума знам, че проблема е само при 12-ките и то от серията DKEW .
Здравейте, ще Ви бъда благодарна ако ми обясните каква е разликата между моделите PANASONIC CS/CU - E12 LKE-3 и PANASONIC CS/CU - E12 MKE-3.
МКЕ е с два датчика на вътрешното тяло, ЛКЕ е с един.