Имам проблем с PANASONIC CS-PW12CKE както си работи и изведнъж спира и не работи след известно време се включва, въпреки че е настроен да духа топло той духха студено . Някой да има някакви предложения
Имам проблем с PANASONIC CS-PW12CKE както си работи и изведнъж спира и не работи след известно време се включва, въпреки че е настроен да духа топло той духха студено . Някой да има някакви предложения
Размразява се скрежа по външното тяло. Не го пипай,а виж дали отвън работи компресора и дали тече вода от отвора под климатика.Духа студено само в началото след дефроста,после ще се стпли.
то навън е +15 градуса и той си духа и по едно време спира за около 10 -15 мин и пак почва да работи, но започва да духа студено 5-10 мин и се оправя но странното, е че не достига желаната температура, а пак спира. Може ли някой да ми даде информация този климатик колко квадрата отоплява ?
Да не си го включил на автоматичен режим, вместо на HEAT?
До към 20-22 м2 е ОК.
Не не съм го включил на автоматик а може ли да е от това че не е работил дълго време въпреки че ме съмнява да е от това ?
Можеш ли с един термометър да измериш температурата излизаща от климатика.Не бъркай вътре в климатика а точно отпред на клапата мери.
Сложи климатика на 30 градуса и след 15 мин. мери.