Той лизинга на ТБИ оскъпява бая, пък и не ти връщат 20%, което прави този кредит такъв магнит.
Той лизинга на ТБИ оскъпява бая, пък и не ти връщат 20%, което прави този кредит такъв магнит.
Като няма на къде-откъдето може ,от там се възползват хората при липса на избор и време.Като си тръгнал по изнанадолното,че ще се набърбукаш малко повече-вече ти е все едно.
ти регистриран ли си в агенцията по енергийна ефективност? климатиците, за които си писал оферти регистрирани ли са? или само в банката е проблема?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Естествено че съм иначе как да им давам оферти. И моделите ги има в списъка явно не одобряват така лесно.Първоначално публикувано от climamarket
Много трудно дават кредити, пък 50-те лева за разглеждането на заявлението си ги прибират, дори и да не те одобрят.![]()
Тук взимат 30лв разглеждане на документи но според мен са адски много тия чиновници много на сериозно се взимат.
30 лв. при източник на доход заплата при кредит с поръчителство
50 лв. при източник на доход собствен бизнес и при кредит с ипотека
Моят понеже е с ипотека и затова е 50 лв., ама поне ме одобряват винаги.![]()
За мен е най-добрата. Само с една година стаж от казармата, там ме одобряват винаги. В другите банки нямам шанс. Пък и Райфайзен после си го избиват от лихвите, колко познати имам в Райфайзен, ДСК и Пощенска. Всички реват, че за 2-3 години са им вдигнали с по 50-100 лева вноските. Аз от 5 години имам кредит в ПроКредит, вноската ми от 170, стана 175 евро, но това е заради EURIBOR.Дръпнах 12800, ще върна около 21 000 за 10 години. Я питай някой на Райфайзен за 10 години колко му е лихвата. Като го взех, кредитът ми беше 700 хляба или 170 кутии цигари, сега е 350 хляба или 80 кутии цигари. Как да не съм доволен?
Малко офтопик:
Когато сключвате кредит с банка гледайте как се образува тя. Ако е Юрибор или нещо подобно (Либор примерно) + надбавка е що годе ОК, ако обаче е основния лихвен % на банката + надбавка по-добре не се връзвайте( точно по този начин сега вдигат лихвите някои банки за да си покриват загубите ). Най-добри са кредитите с фиксиран лихвен % и да са или в лева или в евро ( по-лошия вариант) така избягвате всякакви рискове.
Ето какво може HE09LKE - http://www.energimyndigheten.se/sv/H...ductTestId=593 .
Някой преглеждал ли е сервизните на CS/CU-NE12LKE и CS/CU-NE12MKE както и на CS/CU-HE12LKE от линка на edi1 ? Според това инфо от трите модела единствено NE12MKE е със SCROLL TYPE 750W компресор и мин. на отопление 850W.Другите два модела ги дават с HERMETIC TYPE 750W компресор и мин. на отопление 600W.Ако всичко това е вярно то този ''херметичен'' компресор дава по-добри показатели на мощността,и на ЦОП-а при ниско натоварване.От друга страна г-н Климамаркет ни е показал снимки на NE12LKE на които се вижда монтиран нагревател в тавата,а в сервизното не се споменава за такъв.За мен тези сервизни (както и на други марки) е възможно да се окажат пълен батак,но нека по-запознатите да кажат![]()
Ама ги четеш тези сервизни като дявола Евангелието.
Отвори си 3-те PDF-а, дай Search и вкарай в полето за търсене 5CS - това са първите символи на скрол компресора.
NE9LKE, NE12LKE - scroll
NE9MKE, NE12MKE - scroll
HE9LKE, HE12LKE - scroll
Това се вижда от списъка с частите и техните номера, вложени във външното тяло. Всички изброени са с един и същ скрол компресор японско производство модел 5CS110XBD04.
Имаш право,не се сетих да сверя по номерата на частитено ще знам за напред
........
забравих,че днес са забранени наздравиците!!!
сервизната документация при панасоник, както и при други фирми е втрешнофирмен документ, от чиято подреденост не бива да се правят генерални заключения, защото просто той не е официален, както и не е за обща употреба...
най-лесно е да обявим, че нещо е батак пък после иди доказвай, че не е...