Поръчах за спалнята E9-MKE-3, LKE-3 нямаше, явно инфото в сайта не е съвсем актуално. Доста се чудих в магазина, имам спомени, че серията MKE с нещо беше по-лоша от LKE, но не можах да се сетя. Сега ще се поровя, ама той заека мина баира.
Поръчах за спалнята E9-MKE-3, LKE-3 нямаше, явно инфото в сайта не е съвсем актуално. Доста се чудих в магазина, имам спомени, че серията MKE с нещо беше по-лоша от LKE, но не можах да се сетя. Сега ще се поровя, ама той заека мина баира.
Не е по-лоша, разликата е, че има още един сезор.
Да попитам този модел:PANASONIC CS/CU-E12LKE също ли е със скрол компресор?Първоначално публикувано от deian
А МКЕ серията, по-точно този модел:Първоначално публикувано от deian
PANASONIC CS/CU-E9MKE-3 и той ли е с ротационен?
Питам, защото се колебая между тези модели на Панасоник и Тошиба:TOSHIBA RAS-137SKV / SAV-E3 Стаята е 16кв.м с височина 2.2м. на първият етаж в къща.
И МКЕ е с ротационен.137SKV-E и той е с ротационен.
ех тоя флагшип ще е уникален ако излезе на добри парички в бг.
иначе преди няколко години е излизал пак 2005/2006-та година CS-HE9 DKE / CU-HE9 DKE и 12-ка
и сега пак cs-he9-lke само че без кислород и чист въздух.
големи модели са имали панасоник през годините - то самопочистване то роботи то йонизации и високи копове, о2...
ама що не ги носят тук?
перфектната нова 9-ка - от 0,6 до 6 и кусур киловата - какво му трябва на човек?
Мисля, че от 2006-та не е влизало нищо такова в БГ. Тогава някъде беше HE-DKE, HE-EKE, XE-DKE, XE-EKE. Много добри машини с екстри, скрол компресор, висок COP/EER и висока мощност. Само тъпия мотор на турбината ги прецаква.
то и за там решение има-сменяш го с ТОШИБСКИЯ, заменяеми са и въпроса се решава.
Че какво му е лошото на моделите които са за тук мисля че за паритеси са едни от наи добрите предложения има и ниско температурен модел които е страхотен вече му се наслаждавам скоро може и флагмана да доиде зависи от колегата климамаркет Но по лошото е че хората нямат пари за хубавите модели и малко хора разбират от хубаво и от качество всеки гледа наи ефтиното масово яление е това за жалост но дасе надяваме че шесе оправят нещата с времето
колега turboie , народа не че няма пари - когато въпроса е да се направи разумен и правилен избор пари има.
вярно е че панасоник в момента са с много добри цени отнесени към възможности. офертите са много добри спор тук няма.
лошото е че няма климатик с коп над 5 приличен минимум, още по-приличен максимум на нормални цени - предполагам с флагмана щяха да могат да завъртят цената около и под 2 бона - и нямаше да има тошиби и дайкини на тези цени. то дайкини няма де.
аз съм пример че кинти се намират когато знаеш какво правиш - кихнал съм към 4 бона за климатици в рамките на последната година, но знам за какво съм ги дал.
и можеше да дам още ако не деляха европата на изток и запад пак на бяло и черно или по-скоро ние сме на юг и на нас такива машини не ни трябват.
ето цената на северняка е мнооого прилична - а са малко европейските машини с такива възможности - а я има и не се предлага - странна работа.
Да прав си надявам се и аз да доиде флагмана и за догодина ще си го взема сас сигорност и аз не жяла пари когато става вапрос за качествени машини ама за тая година ми стана доста с харчовете Засега остава дасе задоволим с модела които го има в наличност NE-12LKE a тои е страхотен и пожелавам на много потребители да го имат и осетят комфорта които създава
Кога дядо ХИТКО сдаде багажа и аз може да се ориентирам към нещо подобно - северно изпълнение, ама надали ще е скоро.
сега става да кандидатстваш по кредитите енергийна ефективност и ако продадеш стария може и да се върже сметката
иначе старите хитачита са доста корави и ще има да почакаш
климамаркет : я напиши малко за тези 25% които даваш. може и нова тема да н е тук. може и на лс.Първоначално публикувано от climamarket