Благодарско
Имам точно същия климатик и съм много доволен, за сега 2 години безпролемна работа, но от няколко дена ми прави следния проблем, както си работи и все през ноща го прави явно в студа и замръзва външното тяло, и тогава изчатква и се угася сам и си затваря отвора на вътрешното тяло и ако гледаме снимката, която колегата е пуснал, започва да мига червена индицация само и всичко друго угасва. Лампичката, която мига в червено се намира точно по средата, между зелната и тая, която е за максимален режим. а въпроса ми е какво означава това, като го пусна след известно време обикновено през деня като е и по-топло почва да си работи пак нормално, но имам усещането, че по-слабо топли ? Дали не се дължи на намалял фреон във климатика ??? Май за тия 2 години не му е правена профилактика, но той и малко се ползва по 3 месеца в годината само зимата ....
Другия път като спре, преди да го пуснете го тествайте с дистанционното за грешка. по нея ще се ориентирате къде е проблема.
А как става това тестване за грешка ? щото не ми дава дори да го изключа от дистанционното, може само от контакта тогава .....
На дистанционното има бутон 本体リセット, който като се натисне, ще изкара кодове за теста. Със бутоните за таймер, проверяваш на кой код ще даде звукова индикация.
Благодаря, ще тествам при следващия случай, да видим кой код ще е