Здравейте имам климатик Национал GS-GB28S-W. Но за съжаление незнам никакви характеристики за него. Ако можете да ми дадете някаква информация ще съм Ви много благодарен.
Здравейте имам климатик Национал GS-GB28S-W. Но за съжаление незнам никакви характеристики за него. Ако можете да ми дадете някаква информация ще съм Ви много благодарен.
В изписването на модела има грешка Ако става въпрос за CS-G28S-W то тази машина е от 1994 година и като се има предвид, че е базов модел би трябвало да са ти я подарили.
CS-BG28S това пише на телата. Грешката е моя. Може ли информация за модела? Като цяло съм много доволен от климатика. Веднага запчва да топли и е почти безшумен. Само незнам колко му е консумацията на ток.
Снимай стикера на вътрешното тяло и ще ти изясним всичко. Там си пише колко харчи и колко отдава.
Аз намерих, че се е произвеждал до 2007-ма година. Доста нов, ако е вярно, но може и да греша.
Грешиш приятелю, и този модел е много стар и се произвежда от 1993 до 1994 година.
Ами така е, откак бастисаха каталога на eccj съм с пръст в уста... Извинявам се за грешката.
ЕЕЕ може ли да е толкова стар? През 94та имало ли е инверторни климатици? Ако наистина е толкова стар ще отида да убия продавача. И как да кача снимката?
Имало е и доста по-отдавна.У нас е нямало почти никакви по това време...
Виж сега, продавачът е виновен единствено ако те е излъгал за годината. Иначе вината си е твоя, че действаш по обратния ред. Трябва първо в магазина, после обратно във форума и чак тогава с паричките в магазина. Сега вече е късно.
Колко плати за това чудо? Национал е, сигурно ще живее още доста. Дано.
Да видим, кой ще съобщи лошите вести... plevelka, за какво ти го продадоха "това"?
Хайде казвайте какво е? Вече нервите ми са опънати здраво. Имайте в предвид че работи много добре за сега.
Аз лично не знам какво е, но това не е проблем. Лошото е че и няма честта. Но каквото и да е, щом работи добре - няма защо да се притесняваш.
Здрасти...Тази снимка която си предоставил е много малка за да се видят точните параметри. Предостави по голяма и ще ти напишем всички неща за климатика.