Здравейте, собственик съм на климатик панасоник cs-220cfr модел 2010 година. Ако е възможно някой да ми каже какви екстри има и по специално превод на дистанционно A75c3639.
Благодаря предварително!!!
Здравейте, собственик съм на климатик панасоник cs-220cfr модел 2010 година. Ако е възможно някой да ми каже какви екстри има и по специално превод на дистанционно A75c3639.
Благодаря предварително!!!
Този модел няма никакви екстри. Модела е базов и ако кажеш че е поставен в помещение по голямо от 12~15m², ще ти пожелая мека зима....А за превода мисля, че фирмата която ти го е продала е трябвало да се погрижи за това.
Ще бъде поставен в 11.5квм с външна изолация, а до това ако фирмата се беше погрижила за превода нямаше да питам. И 15 бутона на дистанционното може да има и някоя екстра
Екстри няма, както ти написах. Това че има бутони, не означава, че предлага нещо по различно от другите базови модели. Послушай ме, знам какво пиша. Според теб коректно ли е да си закупиш климатизатор и тези които са ти го продали да не ти разяснят как се работи с управлението, още повече че то е на японски език?
Разбира се, че не е коректно, но вече няма как да го направят тъй като го купих преди няколко часа от Пловдив а вече съм си в Сливен. Така, че ще ти бъда благодарен, ако ми разясниш за дистанционното, ако ти е възможно. И ако може да ми дадеш и твоето мнение за машината като цяло!
Благодаря!
Скоро монтирах подобно мoделче с малка разлика в буквите ,заработи приказно но дали ще е така занапред
Много благодаря за инфото Надявам се и при мен да заработи така !
И още един въпрос четирите йероглифа ли е ауто на вентилатора?
Цецо ме изпревари с превода. Но все пак ето и моя превод.
[img width=800 height=390]https://lh4.googleusercontent.com/-TjuX2t2k6KU/TqF_9exJAGI/AAAAAAAAB6M/8r2izGfH8x0/s1280/Graphic1.jpg[/img]
Е честито Manov за придобивката,поне сега от преводи не можеш да се оплачеш-иначе трябва да изглежда така машината:
Мерси много за бързите отговори! Трябва да черпя!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319208864[/time]_________________________________________________
Да това е клонинг на моя
Дзверо е монтиран от 3 дена. Много съм доволен топли много добре изключително тихи тела и вътре и вън!!!
Много ми е интересно, как ще топли зимата под -10 градуса с това рахитично външно тяло. Дано се справи, ще чакам отзиви хора.
Изглежда ще се справи защото е оразмерен не според "станадартен булгаришен търгашен" , а според японския стандарт: http://translate.googleusercontent.c...dYPuMNiu8h84mAПървоначално публикувано от chachoto
тоест предназначен е за отопление на стаи от 8-10 кв.м. по японския стандарт
Mда,компактни вътрешно и особенно външно,но за 11,5м² с добра изолация,трябва да оцелее зимата,и да стопли Manov .Е ,може и да се чува тогава външното при голям студ,не само че не е скрул.