Отговор: Нов Panasonic 2012
Цитат:
Първоначално публикувано от
KING-T
.А когато е по-студено може и на 3 седмици да го чистиш.
Зная какво пише в изключително "подробното" ръководство...
Идеята ми е: вън е примерно -10. Изключвам машината и пера филтри. Съхнат час, два, три...дотук - добре.
Ами ако след това е позамръзнал и не тръгне или стане някакъв друг гаф - отпада гаранцията заради "неправилна" експлоатация ли???
когато ги почистиш ги подсушаваш с кухненска хартия и си готов не изключвай машината
На какъв fan speed си държите машините?
Цитат:
sasho1bs
На какъв fan speed си държите машините?
AUTO, нощно време на I степен.
когато стане под 7 вънка на ауто
И аз така защото на първа и втора степен нетопли и реших че при мен е проблема ама явно си е така модела.
Цитат:
sasho1bs
И аз така защото на първа и втора степен нетопли и реших че при мен е проблема ама явно си е така модела.
Градски, при мен топли на първа и втора просто ме дразни шумът...
Сирурно зависи във какво помещение си.Аз съм 23 квадрата но още не са ми монтирали вратите и на първите две степени неправи повече от 22 градуса.И за да си завърша теста с тази машина и да не я ръчкам повече ще ви попитам на режим топло климатика колко градуса трябва да духа за да топли добре?Или това е относително?
Цитат:
sasho1bs
Аз съм 23 квадрата но още не са ми монтирали вратите ...
Аз съм на по-малко, но това за вратите нещо не го разбрах. Слагай го на толкова, на колкото ти е топло!;)
В смисъл че нямам врати на стаите още не са ги монтирали и топлината нестои само във хола а се разнася из целия апартамент.Еми тъпо ми е че трябва да е на 27 за да ми е ок и да прави 24 но като стане студено и 30 няма да ме спаси това ми е притестнението.Дано поне като ми монтират вратите и си топли само това помещение да е по добре.
12NKE-3 забелязвам, че като вентилатора ми е на Auto си духа сравнително силна струя която си се чува. Интересното е, че като достигне температурата и спре външното тяло си духа със същата сила на струята вече усещащ се като хладен въздух и не намаля. По надолу се коментираше, че било нормално да си върти турбината слабо но на Auto както си е духало топло, по същия начин и върти въздуха.
1 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 7512
Тези шипчета така ли трябва да стърчат, че на косъм да разпорят филтрите...:mad:
Какво да ги правя тогава? Климата е на 20 дни, а за първи път свалям филтрите за да ги мия и направо изтръпнах.
Понатисни ги леко, да се приберат върховете.