Здравейте. Какво ви е мнението за този климатик Panasonic CS/CU-XE12MKE-3 - Econavi 2011 ? Мисля да го сложа в стая 21-22 квадрата, главно за отопление ще се използва. От София съм.
Здравейте. Какво ви е мнението за този климатик Panasonic CS/CU-XE12MKE-3 - Econavi 2011 ? Мисля да го сложа в стая 21-22 квадрата, главно за отопление ще се използва. От София съм.
Хубав е няма да имаш грижи с отоплението с него.
Благодаря за отговора, а да попитам зимата как се държи с размразяването ?
Не знам все пак е нов модел но едва ли ще е по различен от предния модел МКЕ-3.
Мерси за отговорите, а да попита сега се сетих с капилярка ли е ?
Да: Check Valve & Capillary Tube,както ще видиш от линка на Вален1.Първоначално публикувано от niksan552
Много ви благодаря за бързите отговори![]()
Днес видях CS/CU-XE12LKE който е по- малко пари има ли някаква съществена разлика между двата климатика или не ? Също приемам и ваши мнения за други климатициangel
В хладилно отношение няма разлика само в панелите на телата е разликата вземаи го несе чуди модела е добър а и щом си го намерил на добра цена несе чуди
Някои да знае дефроста на време ли е или при определени условия? И дали има подгряване на компресора? Питам защото има вероятност зимата да бъде изключван.
Прави дефрост когато е нужно не е на време. Моделите с -3 имат подгрев на компресора ,но трябва да остава включен в контакта
Благодаря много за отговора![]()
![]()
Имам едни въпрос, къде трябва да гледам при монтажа на климатика да ли е -3 или без -3 ?
На кашона пише модела, на телата на климатика също.
Мерси за бързия отговор![]()