Ами, ами, моето си работи вече 7 години и доста токови удари и падове на напрежение е преживяло.
Ами, ами, моето си работи вече 7 години и доста токови удари и падове на напрежение е преживяло.
Хитачи са прекрасни климатици, но преди да си купиш направи си следния експеримент: обаждаш се инкогнито на доставчика, на когото си се спрял и обясняваш, че си собственик на избрания от теб модел, но си бръкнал във вътрешното тяло и си натрошил турбината например. Проследи колко време ще им отнеме само да назоват цена, срок на доставка и си направи извода какво ще се случи с теб като наистина ти се счупи някоя уникална не подлежаща на замяна с такава от друг модел част...За голямо съжаление части за Хитачи няма. Или срока на доставка е неизвестен или цената е непоносима...
Аз съм бръквал. Счупих 6 пера. В ТехноМаркет, откъдето съм го купил искаха 500 лева за смяна. После отидох при човека, от който си купих един подов Дайкин(продава и Хитачи), намери за 80 лева турбина от Варна, но ме посъветва да залепим перата, като впрочем изгубих и тампона на турбината. Намери ми и тампон. Сега си бачка като нов. И пари не ми взе. Бат Иван от Импулс, знаеш го. Хубав човек. Вторник, живот и здраве ще ми монтира един друг климатик, който съм го купил от Пловдив. И пак не иска пари.
Айде бе,Аруба,какво стана с този PDR-бяхме го забравили.После дай фото да видим кви ги е свършил Бай Иван,пък и пари не взимал.