Djonny, това че си активирал powerfull и след два часа си го изключил, не означава че машината е работила на пълна мощност два часа. Почти при всички климатизатори имащи такава функция, нейното действие е в рамките на 20~30 минути. След това машината автоматично изключва тази функция.Предполагам се сещаш защо?

Изчаках да минат два дни, за да съм сигурен, че всичко е наред ... Първо искам да благодаря на колегата mirandi, който единствен се опита и ми помогна с конкретен съвет
Тази нощ го оставих на режим quiet, сутринта беше се обледенила цялата пита, като нямаше следи да е размръзявал нощес (нямаше локва отдолу) ... пуснах си го на режим fan auto и след 30-40 мин. размръзи перфектно!!! Попринцип незнам дали това, че не е размразявал нощес на режим quiet e положително - от една страна работи тихо и не бръмчи по нощите, но от друга ми се струва, че не е нормално ... тази нощ ще си го оставя на режим fan auto и през ноща, да видим дали сутринта ще е размразявал!!! Оказа се, че моите притиснения, че не размразява и не пуска вода няколко дни, са били напразни - не е отделял вода, защото до вчера не се е обледявал (лично съм го гледал предните дни)!!! След няколко дни ще драсна и за разхода на тока за 24 часа на двете 12-ки GENERAL LUCA и на 9-ката PANASONIC NKX, естествено + другият ток в домакинството (най-голеМия консуматор евентуално е хладилника)!!! И накаря искам да призова колегите от форума, да се опитват да помогнат на човек писал за проблем с климатик, с конкретен съвет или насока, а не да го отчайват с крайни заключения
Не ме разбирайте погрешно, не искам никой да обидя или да засегна!!! С помоща на всички колеги тук, вече избирам и поправям доста техника
Поздрави