Здравеите имам следния проблем .Климатика е монтиран в спалня и го ползвам отскоро при зададените 21-22-23 градуса не духа топло а хладно ,трябва да му задам >25 за да задуха приятно топло .Досега го настроивах на 21-22 градуса и ауто и допреди седмица когато беше по топло нямаше проблем достигаше градусите плюс един-два отгоре ,и си работеше тихо като на първа степен на вентилатора .Сега обаче като застудя зададените градуси понякога едвам ги достига понякога е с един градус по малко и затова не спира и за минута а постоянно духа все едно е на 5 та степен на вентилатора и е доста шумен (но както казах духа хладно ).Тази нощ реших да го направя от ауто на първа степен (единствената на която е що годе безшумен а база за сравнение са ми хаери и осаки !!!) .След като от настроика 23 градуса и ауто (иначе тези градуси ги беше почти достигнал ) го настроих на първа степен започна едно странно деиствие :задуха силно за 5-10 секунди и намаля и това се повтаря многократно дори и след промяна на вентилатора на втора ,трета ,четвърта степен. Относно шума,когато натисна бутона quite има промяна в силата на шума само ако вентилатора е на първа степен ,ако е на 2,3,4,5, или на ауто няма никаква промяна ?!?.
- - - Обновено - - -
Аз ще продължа с моя монолог за проклетия панасоник .Тази вечер вдигам градусите от 22 на 26 защтото къпем бебе ,следва обичаината промяна хладната струя която излиза при 22 става доста топла и за 15-тина минути прави 24,3 градуса след което настроивам на 23 градуса и вместо да спре климатика само започна да духа пак хладновато ,настроивам на 22 и пак същото (термометъра в срещуположния край показва 23.7 градуса на височина 60 см от пода )!?! вентилатора и в двата случая е на ауто и доколкото мога да преценя духа с една и съща сила .