МИ 3 ГОДИНИ ЖИВЕЯТ ВТОРИ ЖИВОТ..............значи са живи от около 10 години,кат гледам (не е моя фраза)бая МЛАДЕНЦИ ЩЕ ПОГРЕБЪТ.......АЛЕЛУЯ
МИ 3 ГОДИНИ ЖИВЕЯТ ВТОРИ ЖИВОТ..............значи са живи от около 10 години,кат гледам (не е моя фраза)бая МЛАДЕНЦИ ЩЕ ПОГРЕБЪТ.......АЛЕЛУЯ
При положение, че ти постоянно се заяждаш и аз постоянно ще се заяждам. Всеки си има право на мнение, различно от това на другите.
Да сменяш точно този компресор с нов е абсолютно безсмислено и мислех, че поне ти ще го знаеш, а не да обясняваш как новият компресор се скапал и хората не искали да чуят за панасоник. То е пределно ясно, че новият компресор пак ще се скапе по същия начин.
Мненията за една марка се градят на база нейната употреба, ама никой не се сеща да обвини истинските виновници в този конкретен случай, а именно хората пробутали прескъп чисто нов компресор с ясното съзнание, че той пак ще се скапе.
Между другото можеш да видиш че сме купували от вас климатици, но предпочитаме да купуваме от други който проявяват уважение.
Смених го с нов климатик. Моделът е Toshiba RAS-167SKV-E3
Все пак е работил близо 9 години и никакви ремонти не са му правени освен един лагер във вътрешното тяло преди години, че "виеше".
Аз от моите съм си доволен, нищо че са от проблемните (CS/CU-PE12CKE и CS/CU-PE9CKE). Вече 10-та зима си ме топлят без проблем. Даже се чудя, дали да ги сменям това лято или да чакам да видя, кога ще благоволят да мрат. Особено, като чета, как всеки се оплаква от новите клими.
Интересна защитна позиция заемаш в отговор на моите приказки сменяйки по-такъв начин темата на разговора. Мога да ти кажа 3 неща:
1) От мен лично климатици не си купувал, съмнявам се и да го направиш някога.
2) Не проявявам особено уважение, тъй като не виждам елементарно такова и от твоя страна.
3) Само като вметка, уважение не се печели с купуване на климатици или друго от когото и да е било, а с нормални, човешки отношения.
Здравейте, от доста годинки имам тая машинка и си работеше безпроблемно. В друга тема питах за евентуален заместник и горе-долу се ориентирах. Но все пак ми е интересно какъв е проблема и евентуално за колко може да се оправи, че мога да я метна я на село, я да изкарам някой левПроблема е следния - От известно време, вечер като стане студено го включвам, но показва признаци на размразяване при плюсови температури - спря да духа и лампичката замига, погледнах външното тяло - цялото оскрежено. Досега освен проблема с увеличения шум от вътрешното тяло /предполагам лагери/ друго няма какво да се оплача.Днес разбрах и как да видя грешката - показва F11. Пробвах го и да изстудява - работи си, на топло също, но заскрежава. Та въпроса ми е какво може да е , колко ориентировъчно ще е ремонта + смяна на лагерите на вътрешното тяло.... и в Бургас къде може да свършат добре тази работа?
F11 - Проблем при превключването на 4-пътния вентил
Обаче, тази грешка се индикира и при механичен проблем с компресора. Нужна е по прецизна диагностика за да се каже точно къде е проблема.
Ако температурата на топлообменника на вътрешното тяло е под -5°C в режим на отопление или над 45°C в режим на охлаждане или изсушаване, четири минути след като компресорът е започнал да работи, кодът F11 се съхранява в паметта и работата спира. 3 минути по-късно работата се рестартира. Този код за грешка се появява, ако това се случи 4 пъти в продължение на 30 минути.
Сега като стана хладничко,пак го включих на 23 градуса отопление - на първа степен на вентилатора - подухва топличко, отвреме-навреме намяла оборотите и почва да мърка и външното не заскрежава. Като вдигна градусите или скоростта на вентилатора - външното побелява. Един познат, който обаче не е профи ми каза че може да иска фреон или външния вентилатор не работи / ама няма как да го видя/. Дали и това може да е? Само да допълня - никога не го пускам да работи на авто, а ръчно на отопление или охлаждане.