Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789
Резултати от 121 до 132 от общо 132
Like Tree114Одобрявам

Panasonic CS-Z35VKEW/CU-Z35VKE - грешка H97

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic CS-Z35VKEW/CU-Z35VKE - грешка H97

Росен Петров ако не влиза във форума, нали има други на които е помогнал?
    Те защо се ослушват, а не помогнат на нуждаещите се?????
    Този пост е редактиран от Palev; 13-10-24 в 22:29.
    espace одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Грешка!
    Объркал съм фамилиите на колегите.
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 14-10-24 в 09:49.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Palev Виж публикацията
    Росен Петров ако не влиза във форума, нали има други на които е помогнал?
    Те защо се ослушват, а не помогнат на нуждаещите се?????
    Той им казва информацията срещу обещание да не я разгласяват. А и като гледаш какви питат, те влизат еднократно само да потърсят помощ. Не ги търси след това. Иначе въпросният човек ми беше писал на времето ЛС, че не иска фирмите за климатици да научават и после да искали пари за ремонт от клиенти.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    Иначе въпросният човек ми беше писал на времето ЛС, че не иска фирмите за климатици да научават и после да искали пари за ремонт от клиенти.
    90% oт фирмите за климатици не им се занимава с ремонти, директна смяна. Най-много някое почистване. Това лято на морето ми "гръмна" платка на поредния климатик (не е Panasonic). Частта струва 1-2лв. но външното е монтирано на 5см. под тавана и няма никакъв аванс на тръбния път. Свалянето на платката е невъзможно без евакуиране на фреона и сваляне на тялото. Никоя фирма не се навива на това посред сезона, а аз щях да си оправя повредата. Принудих се да купя нов климатик. Този ще го оправя когато отида и ще си купя всичко необходимо за да не ми се налага повече да опирам до "услугите" им.
    VanDan, Gena_bs и rosenpetrov харесват това.

6. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Здравейте, бихте ли помогнали за разрешаването на проблема.
    Имах същата грешка H97. Техниците презапоиха уж студената спойка и сега работи само на утопление (не се знае до кога), а грешката не се показва повече.
    Сега не иска да тръгне на охлаждане- лятото през денят тръгва, но много рядко, забелязал съм когато е много горещо навън не тръгва и когато тествам отново към 17-18:00 надвечер тръгва, но това се случва когато той си реши. И реално през лятото е неизползваем.
    Техниците ми предложиха да си сменя външната платка и щял уж да се оправи без гаранция до кога, но цената е твърде висока и търся други вариянти.
    Моля ако някой знае как би се оправил проблема нека ми пише, ще съм му много благодарен.
    Този пост е редактиран от Vasilev84; 29-10-24 в 13:04.
    rosenpetrov одобрява това.

7. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

В този раздел само за г-н Петров се пише от потребители с по един пост.
    Спирам да я чета
    Gena_bs одобрява това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2023
    Живее в
    Burgas

[QUOTE=Vasilev84;1076168]Здравейте, бихте ли помогнали за разрешаването на проблема.
    Имах същата грешка H97. Техниците презапоиха уж студената спойка и сега работи само на утопление (не се знае до кога), а грешката не се показва повече.
    Сега не иска да тръгне на охлаждане- лятото през денят тръгва, но много рядко, забелязал съм когато е много горещо навън не тръгва и когато тествам отново към 17-18:00 надвечер тръгва, но това се случва когато той си реши. И реално през лятото е неизползваем.
    Техниците ми предложиха да си сменя външната платка и щял уж да се оправи без гаранция до кога, но цената е твърде висока и търся други вариянти.
    Моля ако някой знае как би се оправил проблема нека ми пише, ще съм му много благодарен.[/QUOTE/]............ значи гледайте сега ,това преди многоточието не съм го писал аз!!!! не знам кой го е писал както и да е искам тук да поставя един линк на немски сайт от който издърпах нещо което съм търсил с години Не че разбирам но мисля че някому тук би било полезно
    Ето нещото:
    https://www.climadirect.com/document...manual-557.pdf
    За мен това е чудесно помагало на него бих се учил да си оправем климатика Имам една молба в замяна на това че предложих тоя документ и тя е : Ако някой продава платка работеща за външно тяло на климатик Panasonic CU-Z35VKE нека бъде сигурен че ще я купя, моята си я повредих сам най вече но не без помоща на магазинера от който купих климатика, ако трябва да съм точен. Хора такова чущо ми мина през главата с моя климатик, че нямам думи Има страшни търгаши в тази сфера и хич да нямате илюзии Харесвам този форум за това публикувах това. Най силно благодаря на Румбата от този фоум и желая на всички тук весели празници
    Този пост е редактиран от damadjankov; 22-12-24 в 12:23. Причина: Нещо бях сбъркал

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2023

А когато пуснеш за проверка за грешки засича ли нещо?

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2023
    Живее в
    Burgas

След като запоих новия инвертор Н11 даде, Но нищо не вървеше ни вент. ни компресор! Добричкият Румен го прие да го диагностицира и ми каза че е установил прекалено много щети нанесени от мен и въпреки това го е възстановил но машината е работила само няколко секунди и онова там инвертора пак е изпукало. Съмнява се за срив в работата на процесора и ми препоръча да си потърся нова платка Но май вече не произвеждат от този модел Инак аз имам купени още 3 инвертора -те са едни малки паячета. . И схемата имам т.е. да предположим че всичко запоим наново ,допускането за мащабна щета изразено от Румен ме накара да почна да търся нова платка Има и още нещо : Съобщих тук някъде че преди да изгърми за последно у нас платката, компресора много тежко вибрираше т.е. Румен вероятно е правилно посочил проблема....

12. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

За нова платка може да питаш на info@acton.bg климатика не е чак толкова стар и вероятността да може да се поръча платката е много голяма. Друг е въпроса дали си готов да дадеш от сорта на 800лв за нея.
    Не е лошо и да питаш за цяло външно тяло, ако го имат налично цената може да се окаже много близка до тази на която може да ти поръчат платката.
    Този пост е редактиран от bobivg; 27-12-24 в 09:00.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2023
    Живее в
    Burgas

Благодаря Ви! Да и за това че е може би по изгодно да поръчам цяло външно тяло също благодаря !!! Навреме ми дадохте информация идват студени дни
    /Готово, пратих запитването току що/ жив и здрав да сте
    Този пост е редактиран от damadjankov; 28-12-24 в 22:20.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Jan 2025

Цитат Първоначално публикувано от rosenpetrov Виж публикацията
    За мен е по лесно да споделя информацията която имам на лично съобщение, нямам нищо на против хората на който съм помогнал да си отремонтират климатиците да помогнат и на други да го направят. За това е форума за кореспонденция, за споделяне на информация и взаимопомощ.
    Здавейте имам същия проблем. Понеже вие искате на лично съобщение да споделите информацията ако може. Ако искате да се чуем по телефона, аз ще ви дам моя и вие ще ме намерите.

- - - - - - - - - -

Здравей братле. Много те моля за помощ. С 4 деца съм, със същия проблем H97, дай моляте някакъв номер или ми звънни на моя 0897 876764. Да ми кажеш как да го сваля и какво да направя. От сърце те моля.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789

Подобни теми

1. Климатик Panasonic KIT-Z35VKE
    От rxx63 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 4
    Последно: 23-06-21, 13:28
  2. Грешка F95 Panasonic PE 9DKE
    От DEKS във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 3
    Последно: 22-07-18, 23:17
  3. Panasonic дава грешка h16
    От barswolf във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 19
    Последно: 08-02-17, 22:08
  4. Panasonic CS-E9CKP - грешка F90
    От svetlio1 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 8
    Последно: 26-05-11, 23:22
  5. Грешка F61 на DVD Panasonic
    От Conqueror във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 15-04-09, 11:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе