Здравейте,
миналата седмица си взех LG E12EK.NSB/E12EK.UA3, като го изключвам се чува едно туп туп от вътрешното тяло 1 час и нагоре.Не съм го пускал да работи повече от 2 пъти за кратко време защото в жилището ми е топло и няма нужда.На какво се дължи това?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 28Одобрявам
28Одобрявам

Тупкане - LG E12EK.NSB/E12EK.UA3
 Тупкане - LG E12EK.NSB/E12EK.UA3

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от ivaylo781
 Първоначално публикувано от ivaylo781 
 ? Викай ги тия от "Техното" да си го прегледат . Едночасово тупуркане след изключване ?
? Викай ги тия от "Техното" да си го прегледат . Едночасово тупуркане след изключване ?

Хамстерът е намерил откъде да избяга.
 Хамстерът е намерил откъде да избяга.
						 Вчера си закупихме същия модел от Техномаркети заради изгодния в момента безплатен монтаж. Като цяло съм доволен от работата на климатика, като изключим шумността. Неинверторният ни климатика на Midea в другата стая, е много тих, вътрешното, и външното тяло, което е монтирано директно за планките, без гумени тампони. Midea-та въпреки цената и от около 650лв. преди 6 години, е много по-добре изработен по отношение на детайли и корпус. И си върши доста добре работата, може би сме случили на добра партида.
 Вчера си закупихме същия модел от Техномаркети заради изгодния в момента безплатен монтаж. Като цяло съм доволен от работата на климатика, като изключим шумността. Неинверторният ни климатика на Midea в другата стая, е много тих, вътрешното, и външното тяло, което е монтирано директно за планките, без гумени тампони. Midea-та въпреки цената и от около 650лв. преди 6 години, е много по-добре изработен по отношение на детайли и корпус. И си върши доста добре работата, може би сме случили на добра партида.  Явно с всяка изминала година развалят качеството на продуктите евтин до среден клас, или просто качеството им е непостоянно.
 Явно с всяка изминала година развалят качеството на продуктите евтин до среден клас, или просто качеството им е непостоянно. 
  относно лотарията която играете с тия машини от техното - нарича се "Риск не печели - риск губи "
 относно лотарията която играете с тия машини от техното - нарича се "Риск не печели - риск губи "
						 Обаче с това тракане, дори да не е климатик Daikin от 2000лв., няма да се примиря.
 Обаче с това тракане, дори да не е климатик Daikin от 2000лв., няма да се примиря.