Страница 10 от 17 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 245
Like Tree65Одобрявам

AR09/12HSSDAWKNEU пристигна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: AR09/12HSSDAWKNEU пристигна

Ar09jspfawkneu е 2015 модела на моя.Водят го best,flagship модел.Този от климамаркет се води better,но реално е с коп 4,8 и скоп 5,2,а 09jspfawkneu е с 4,2 и 4,7.Не знам откъде е разликата,гледал съм сервизно,компресора и всичко вънка го дават еднакво.Отделно от това,jspfawkneu е с по голямо вътрешно,около 1 м.е и има wi-fi и отварящ капак.При dawkneu ,не се отваря капака и wi-fi модула се плаща отделно.Навсякъде навънка,jspfawkneu го дават по скъп ,понеже го водят flagship и е около 1000 евро.Но в бг,го предлага само емаг и затова изкуствено му занижава цената.За 1150 за колкото го пускат понякога ,за мене си струва леко по ниския коп,от на dawkneu,който излиза на около 1900 с wi-fi модула.Също така според брошури на самсунг,от +5 до - 10 гр,консумацията и отдаването на двата модела е еднакво.На -15 вече дават,jspfawkneu да харчи повече.Интересното,е че въпреки по ниския коп,ar09jspfawkneu,Samsung си го водят най скъп,и топ модела им.

2.  

3. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

А как е плазмата? За нея май не си споменавал, усеща ли се разлика преди и след като я активираш?

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Ами то не е плазма а йонизатор,на изходящия въздух.Чува се бръждене ако се заслушаш край него когато е включено ,но разлика във въздуха не намирам.Държа ги нонстоп пуснати йонизаторите и на трите машини но няма мирис на въздух като след дъжд.Докато имам влагоабсорбатор с йонизатор и там определено се усеща по свеж въздух докато работи.

5. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Миризма и аз никога не съм усещал при самсунга, ама на сертификати за изтребване го вадят най-голям от всички марки. Те междудругото са едни от първите пуснали масово йонизатори.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2011

И аз гледах в Yotube,мериха с някакъв уред какво изкарва йонизатора на черния Jungfrau-f и вадеше много силна концентрация.

7. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Да, на новите е същия йонизатора, само има и една лампа, която, ако трябва да съм честен не знам какво прави освен да свети. Трябва да проверя.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от AC_From_Hell Виж публикацията
    Да, на новите е същия йонизатора, само има и една лампа, която, ако трябва да съм честен не знам какво прави освен да свети. Трябва да проверя.

Точно това и е идеята ,да само да свети.Много е готино на белия климатик като го освети така в син цвят лампата .То и на стария има лампа,ама той нали е лилав ,не си личи толкова като свети.

- - - - - - - - - -

Нa лягaнe гo изpъчĸax нa 26 гp и мaĸc.вeнтилaтop ,oбaчe явнo ĸaтo e дocтa близo дo тaвaнa и oтчитa мaлĸo пo виcoĸa тeмпepaтypa и нe cи дaдe мнoгo зop ĸoмпpecopa.Πpeди лягaнe гo ocтaвиx нa 26 гp и вeнтилaтop нa 2 pa cтeпeн ,cyтpинтa ĸъм 6 чaca,ĸaтo xoдиx дo бaнятa, нa тepacaтa ми бeшe - 10 гp ,в cтaятa 24,5 гp ,нa дpyгия ĸpaй нa 70 cм oт пoдa.Toгaвa гo и xвaнax дa пpaви дeфpocт.Oпpeдeлeнo пpи дeфpocтa нa тoя мoдeл ca ce пocтapaли,ĸлимaтиĸa пpocтo cпиpa бeз ниĸaĸвo пъшĸaнe и cъcĸaнe,пocлe cи зaтвapя ĸлaпaтa зa дa нe cлизa cтyдa oт дeфpocтa нaдoлy.Cлeд тoвa ce чyвa ĸaĸ ĸипи фpeoнa,нo лeĸo ,мнoгo пo лeĸo oт нa дpyгитe ми двa Ѕаmѕungа.Kaтo cпpe дeфpocтa,пycĸa ĸлaпaтa нa пpeдишнoтo пoлoжeниe и нe ce чyвa ниĸaĸъв шyм oт тeчaщa вoдa,нa дpyгитe ми двa тoчнo тoя шyм e мнoгo cилeн и тe бyди.He cъм зacичaл нo oĸoлo 5 мин,пpoдължи дeфpocтa.Oбщo взeтo мoгa дa ĸaжa чe бeшe пoчити нeзaбeлeжим дeфpocтa,a пpeз нoщa или нe e пpaвил или нe cъм гo чyл .Cлeд дeфpcoтa ecтecтвeнo имa и пyĸaнe нa плacтмacи нo нe e cилнo и дpaзнeщo.Koнcyмaция пpи тoвa зaдaниe,1800 в. зa 3 чaca,от 3 до 6 сутринта.Πaĸ пoвтapям чe и тaя cтaя,мaĸap и caмo 16 ĸв e c мнoгo гoлeми тoплoзaгyби.
    AC_From_Hell одобрява това.

10. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Браво, много добре.

Рокера, направи един тест на самопочистването в режим отопление, че ми е интересно какво точно прави. Виж в книжката как се пуска.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Ще го пробвам,досега само на охлаждане съм го пускал.Иначе съм от Вн,и когато ти е удобно може да направим наистина тестове и запис на машините

- - - - - - - - - -

Реших да пробвам и турбо режима,в стаята беше 21 гр,зададох турбо режим ,ето резултата след 10 мин,работа.Жената като влезе в стаята и каза че миришело на парно.Външна минус 5 гр.Междудругото тогава дебита на вентилатора е по голям и от максималната си степен :

- - - - - - - - - -

Правих малко експерименти снощи,в стаята беше 22,5 при зададени 23 ,включих турбо режима ,след 15 мин. обаче компресора си намали оборотите а след още 15 вътре изписа 31 на дисплея и климатика спря.Пак го активирах и пак се избримчи,в края на цикъла успя да достигне 26 гр и в стаята беше доволно топло,външна температура минус 12 гр.Забележката ми е че при избримчен докрай компресор тялото се чува вътре през стъклопакета и компресора си бучи и има лека вибрация по тялото.След турбо режима направи един дефрост,сложих го на 25 гр и втора степен,подъражеше 24 гр реално.Направи дефрост в 3 през ноща,след това в 7 и 30 сутринта.Консумация за 3 часа при тея условия 2050 в.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    AC_From_Hell одобрява това.

12. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Искам да ви попитам дали това е най високия клас вътрешно тяло на Самсунг? И за да се ориентирам по добре, идентично ли е с модела предлаган от Емаг или по скоро с този от Клима маркет.
    Хареса ми пластмасата, въпреки че тази отгоре на филтрите заедно с тази която покрива диспейчето бяха пожълтели.
    https://drive.google.com/file/d/0B64...p=docslist_api

13. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Това по скоро е най ниския клас въърешно.Най високия клас е девета серия,което е в емаг,то е с отварящ се капак.Разгледай снимките ми в тази тема.В климамаркет е средната седма серия която е без капак.Пластмасата е качествена и лъскава,бяла перла ,но пукане си има.Виж двете ми снимки на 4 та стр,това е най луксозното вътрешно тяло.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Това с пукането на пластмаси изглежда е голяма екстра.17-годишния Samsung в службата я няма.

16. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    Искам да ви попитам дали това е най високия клас вътрешно тяло на Самсунг? И за да се ориентирам по добре, идентично ли е с модела предлаган от Емаг или по скоро с този от Клима маркет.
    Хареса ми пластмасата, въпреки че тази отгоре на филтрите заедно с тази която покрива диспейчето бяха пожълтели.
    Триъгълните модели са:
    AR_HSFN - 5-та серия, бейсик модел, грапав дизайн без глос
    AR_HSFS - 5-та серия, бейсик, но с по-хубав дизайн, без грапаво, с глос
    AR_HSSD - 7-ма серия е премиум, малко грапаво и глос
    AR_HSSF - 9-та серия е флагман (по-висок клас), тоя е ясен с отварящото

Някои модели имат по-различни букви, но логиката е такава.
    Самсунг обаче пуснаха един единствен модел 9 и 12, 7-ма серия с най-високите ефективности и го пуснаха за продажба само през инсталаторите.

Относно пожълтялото - колкото и да е странно има пожълтели машини само в магазини. На нито един клиент не му е пожълтял климатика.

17. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Сигурно не им бачкат йонизаторите на тия, в магазините, затова пожълтяват

18. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Ами като не искате да пожълтяват,има и черни и сиви климатици.А на триъгълния,предната част ,няма начин да пожълтее с това glossy покритие.Междудругото,при темп от минус 1 до + 2 с голяма влажност тези дни ,не съм забелязал скреж и дефрости.Кротнал се е със разход от 700-800 в за 3 часа,при задание 23 гр.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 17 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. пристигна поредния нордик модел CS/CU-QE??MKE
    От climamarket във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 9
    Последно: 10-08-12, 20:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе