То остава да ти вземат пари през гаранционния период, който по закон е 2 год., но повечето фирми дават 3г. И не се лъжи, че монтажа е без пари, всичко е калкулирано в цената :rolleyes:Цитат:
Първоначално публикувано от Mario_83
Преглед за печат
То остава да ти вземат пари през гаранционния период, който по закон е 2 год., но повечето фирми дават 3г. И не се лъжи, че монтажа е без пари, всичко е калкулирано в цената :rolleyes:Цитат:
Ехее..Актон ми дадоха 5 години гаранция и мисля, че 5 години е нормалнен срок за такава техника...а не 2 или 3 ....монтирането беше без пари, което не ми се е лсучвало с други фирми ?!?!?! Ако ти имаш някакъв опит ...сподели :))))
Mario_83 без пари с извинение на тоалетна не можеш да отидеш вече ,а не пък да ти монтират климатик.Стига си се самозалъгвал всичко е включено в цената на климатика.
Нека да не чупим хатъра на човека, той си вярва че е без пари, така да бъде. :jamaikaЦитат:
Първоначално публикувано от bobovo
E ...то е ясно, че е включено в цената на климатика, аз не твърдя друго ! Но има и фирми, които продават климатици на същата цена и после те карат да плащаш и за монтаж или просто непредлагат такъв, нали така ... :) angel
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338554340[/time]_________________________________________________
Баща ми си беше взел климатик на някаква фирмичка - вени клима или нещо подобно и беше изключително недоволен от монтажа, за който също се изръси ...а иначе темичката все пак е за шарп ...де ...отклонихме се много ;) :jamaika
Здравейте, аз също искам да си взема климатик и съм си харесал Sharp няколко модела...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338903411[/time]_________________________________________________
Каква е тая фирма, за която говориш ?Цитат:
Писал съм по-горе и ми се присмяха удивително :P...фирмата е Актон, погледни промоцийкли разни на сайта им, ако те интересува...принципно има и други фирми, които разпространяват Шарп ...можеш да погледнеш и за тях ;)
Ха. благодаря за мигновения ти отговор..ще ги потърся актонците, някой друг да ми предложи нещо ?
Еми какво да те посъветтват или предложат колегите като си писал "харесъл съм си няколко модела Шарп" и толкова.
От къде си какво е помещението за какво ще го ползваш отопление охлаждане за преходни периоди колко топлозагуби имаш стара дограма външни стени искаш ли и допълнително помещение да отопляваш или не какъв ти е бюджета ????
Sotris, лошо няма че си харесал модели на шарп, но все пак при избора на подходящ климатизатор е необходима доста информация за помещението, за да се подбере подходящия модел.
Ами, апартаментът ми е 70квадрата...от София съм, живея в центъра. Трябва ми за холното помещение - за охлаждане и отопление...;) до 1000 лева, мисля, че е добре ?
Хахахаха...е, вие го побъркахте човека...от къде е, на кой адрес се намира, как се казва жена му :) Иначе, Сотрис, прави са хората, хубаво ще потърсиш Шарп да кажем, ама трябва да си много наясно за какво ти е тоя климатик...пък и 1000 лева си е сериозно капиталовложение ;)
Sotris, като техник ти казвам, че инвестиция от 1000 лв. е недостатъчна за да си закупиш качествен климатизатор който да отговаря на условията ти и да си върши работа. Хола, за който споменаваш колко кубика е? На кой етаж живееш? Какво е строителството на жилището?
Аз пък все съм си мислел, че за 1000 лева има доста добра техника на пазара, която върши работа ...но щом си техник 100% разбираш повече от мен невежия ;)Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksandars
Mario_83, нещо думите ти ми звучат като подигравка или бъркам?! Хайде сега ми кажи за 1000 лв какво има читаво на пазара?