Мисля си дали някой е монтирал Sharp и какво мислите за тези климатици. В Техномаркет са на промоция и доста агресивно се опитват да наложат марката във високия клас. Поразрових се и забелязах, че е изключително наблъскан с всякакви екстри и глезотии, но съм чувал много малко отзиви за тези машини. Всички модели по книга работят на охлаждане на -10С, та си мисля че е добър вариант за малки сървърни. Ако някой е монтирал такава машина за работа в охлаждане (за сървърни) ще се радвам да разбера впечатления.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Имаме такива модулчета които работят и по налягане. С плавно регулиране, а има и такива дето са ON/OFF. На 275psi включва и на 215psi изключва вентилатора. Та всякакви варианти има, аз лично предпочитам тия по налягане. Така не се налага да търсиш къде точно на кое коляно е най-добре да монтираш сондата. Само едно нещо да добавя. Тия неща с плавното регулиране не са много удачни при двигатели на плъзгащи лагери. Ако са сачмени е по-добре.
 Имаме такива модулчета които работят и по налягане. С плавно регулиране, а има и такива дето са ON/OFF. На 275psi включва и на 215psi изключва вентилатора. Та всякакви варианти има, аз лично предпочитам тия по налягане. Така не се налага да търсиш къде точно на кое коляно е най-добре да монтираш сондата. Само едно нещо да добавя. Тия неща с плавното регулиране не са много удачни при двигатели на плъзгащи лагери. Ако са сачмени е по-добре.