Здравейте, предлагат ми този модел за 1400 лв. Въпросът е, че не намирам никъде такъв модел. Изписвам го точно както е в оферата. Някой може ли да коментира?
Здравейте, предлагат ми този модел за 1400 лв. Въпросът е, че не намирам никъде такъв модел. Изписвам го точно както е в оферата. Някой може ли да коментира?
И аз не го намирам.Първоначално публикувано от sombrero
какво помещение ще топлиш с него???спалня, хол??
Каква е квадратурата/кубатурата???
Тази оферта която са ти дали, на 100% е объркана. Сигурно става въпрос за модела AY-XP12JR...
помещението е хол 33 кв.м. по-скоро ще охлаждам, а за топлене чат-пат. и на мен ми се струва, че е сбъркана, но понеже имаше вече една грешка в офертата и си мислех, че този път аз нещо пропускам, но сега вече съм по-склонен да мисля, че грешките са умишлени, с оглед по-трудно сверяване на оферти. все пак ако някой знае за такъв модел ще се радвам да го чуя.
при 2 грешки за 1 оферта бягай далеч от тая фирма все едно да ти предлагат Форд Кадет
XP12JR е моделът, както каза Сашо. K и R си приличат написани на ръка. 33 м2 за топлене са му много, за охлаждане ще стане.
Офертата не е писана на ръка. Ако наистина няма такъв модел, тогава нямам съмнение, че грешките не са случайни, защото цените и на двата сбъркани модела не отговарят на договорката ми. Относно фирмата - мога ли да се консултирам в темата или по-добре на л.с?
Според мен е добре да я напишеш тука, за да знаят и другите бъдещи ползватели на климатици и да минават на 100 метра от магазина им заобикаляйки ги.Първоначално публикувано от sombrero
Утре ще говоря по телефона с тях да изясня нещата и след това ще ги напиша. Дотогава който се интересува ще го информирам на лично. Май така е по-коректно.
100% става въпрос за JR който е доста добър модел. Другите възможни са 12LSR и 12GHR например, но те са с доста различна сигнатура. А цената, на която го предлагат е старата по-ниска, така че взимай смело.
Новата цена на Sharp AY-XPC12JR AE-X12JR e 1500лв.Климатика е много добър взимай го смело няма да имаш проблеми.