Има ли такъв модел F28MTEV PLASMA STREAMER, че не мога да го открия в каталозите на дайкин а мисля да го купувам? И ако някой го е ползвал или знае лично от негов приятел доволен ли е има ли някакви забележки споделете ви моля...
Има ли такъв модел F28MTEV PLASMA STREAMER, че не мога да го открия в каталозите на дайкин а мисля да го купувам? И ако някой го е ползвал или знае лично от негов приятел доволен ли е има ли някакви забележки споделете ви моля...
Има такъв модел,и е за японския пазар,затова не си го открил.Гледам наще търговци доста интерпретации правят във връзка с този модел,който не блести с параметри,освен с добри килограми.
51h7yjGteoL.jpg
Diksanal Какво означава "не блести с параметри" COP 5.8, гарантирана работа при -25 градуса + плазма стреемер филтър взет от топ модела им Уруру Сарара ??? А разясни ми малко по подробно.... Кой друг модел на др. фирма има подобни характеристики и все пак това е DAIKIN!!!
ей тези от подписа му например
КОП-а е 4,8 , не е зле и на европейските модели да им пишат APF.
p.s. Eй този например е с по-добри параметри
Климатик Панасоник KIT-NE9MKE
Този пост е редактиран от ivan1; 14-11-12 в 19:43.
A какво ще кажете за този модел Митсубиши Електрик
MSZ-FD35VA/MUZ-GE35VA за помещение 30,5кв.м става ли?
Този пост е редактиран от logimaster; 15-11-12 в 21:58.
Защо търсиш, такива модели заради КОП-а ли? Трябва да знаеш , че той не е постоянна величина.
Ами да държа копа да е над 5, да работи при -20С модела да е на Daikin или Mitsubishi, за 30,5кв.метра помещение и ОБЕЗАТЕЛНО с йонизатор и плазмен филтър!
На теб ти трябва нещо с 40 в заглавието, чак тогава КОПа.
Аз знам колко ще му останат ...поне 8 години повече от твоята 28-ца. Машината си е чудесна, стига само и цената да е поносима.
@logimaster машините ще са ти малки за твоето помещения, послушай tony34al и повярвай ми можеш и без йонизатор.
Този е малък за тази площ, имам такъв GE 35 VA, GE 50 VA ще стане. Между другото климатик за 30кв.м и с КОП над 5 е този но цената да не те уплаши Panasonic CS409XB