Спешно се нуждая от инфо за дистанционно управление на Sanyo SAP-EX56P2 ,ето снимки на дистанционното управление ,а модела е RCS-ER1S .Нуждая се от превода му от японски на български
Спешно се нуждая от инфо за дистанционно управление на Sanyo SAP-EX56P2 ,ето снимки на дистанционното управление ,а модела е RCS-ER1S .Нуждая се от превода му от японски на български
Това ДУ не е за този SAP-EX56P2, но е напълно съвместимо. Ако те интересува нещо конкретно - питай.
Иначе някой от колегите /Сашо /, вероятно ще е така любезен да те уреди с превод.
Ами основните бутони са ми ясни,но има някои ,които немога да разбера за какво са.Ако може цялостен превод да получа ще е чудесно.Да не е точното дистанционно ,но за сега е съвместимо напълно,както ти казваш. Благодаря за отговора......дано скоро някой успее да ми помогне.
Виж това:
Snimka.bg: SANYO - Други - mmitaka
:DИзключително много благодаря на двама ви. Надявам се изборът ми за този климатик да е добър,Вие как мислите? Още веднъж благодаря.......страхотни сте
Машината е перфектна...
Модел: 2004~2005 година
Работно напрежение: 200V
Хладилен агент: R410A
Страна произход: China
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27° в помещението):
Охлаждаща мощност: 5.6 (0.2 ~ 5.9) kW, 19120 BTU (680 ~ 20130)
Консумирана електроенергия: 1800W (70 ~ 2050)
COP: 3.11 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 7.1 (0.2 ~ 9.9) kW, 24230 BTU (680 ~ 33800)
Консумирана електроенергия: 1760 W (70 ~ 2940)
COP: 4.03 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Този пост е редактиран от Aleksandars; 06-02-13 в 22:22.
Помещението е 100 кубични метра.Мисля ,че е достатъчно :rolleyes:за дневна с кухня в едно ,при положение ,че има и вътрешна изолация, пвц дограма и окачен таван
Перфектен е за това помещение!
@Aleksandars имам чувството, че е допусната дребна неточност в даденото от теб описание.
каква неточност?
Вътрешна електроника с подменени кондери.
Трудно се гадае от разстояние, но на място всеки кадърен техник би разбрал точно какъв му е проблема.
Ако напишете от къде сте, някой може да откликне от вашият град.
Иначе са много здрави тези Санчовци и топлят яко(меко казано).