Toshiba RAS-10SAVP-E къде най евтино може да се намери.Благодаря предварително.
Toshiba RAS-10SAVP-E къде най евтино може да се намери.Благодаря предварително.
навсякъде е на безбожна цена ,около 2000 лв ,което е безобразие за климатик от среден клас
Навсякъде е на една и съща цена. Единствено в техномаркет или полис може да се намери с 10 лв. по-евтин, но пък не си заслужава заради монтажа.
е сега, чак пък среден клас...........все пак е ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ.Виждал съм работата му при -18 градуса тази зима - все едно го няма в стаята, а климата е прекрасен.Определено превъзхожда почти всичко правено за Европа, може би с изключение на УРУРУ САРАРА.
а кой клас е спрямо Toshiba RAS-221SDR ? направо си е среден и то от преди 3-4 години ..и за Европа ще се изненадаш колко читави климатици има но не се внасят ,а сравнение с Уруру Сарара не може да става - той е от високия клас
Аз сравнявам с европейските модели, не с японските.За Европа в общи линии е от "висок" клас да го наречем, макар, че за мен такива класации са много условни.За мен "висок" клас е климатик, който ми създава комфорт и не го усещам в стаята, независимо за какъв модел става дума.
пиши от кое село си. как да ти кажем сега. или който е от софия не трябва да пише, щото само то е българия.Първоначално публикувано от orisha