мн.си прав ма имам още две марки чакам студа да видя как е
Нормално ли е силното издухване на торбината когато е на AUTO след всяко последователно включване
Нормално е за тошиба. И на тих режим да го пуснеш пак прави така. Дори дайсейкай работи по същия начин.
Пробвах и на 1степен като чели е по тихо но като цяло за класъ на модела ми харесва много
Quiet-режима работи добре няма силно издухване поне за сега
Тази сутрин за първи път от една седмица непрекъсмята работа имаше дефрост които продължи 6 мин.след което последва плавно включване на торбината и тиха работа на климатика настроен е на 21г и вентилатор на auto
Имам този климатик от края на септември миналата година. За сега съм изключително доволен. Отоплявам помещение 25кв. м. или 65 куб.м в къща. Стаята е с два големи прозореца (двойна дървена дограма) разположени на изток и юг. Имам вътрешна изолация само на двете външни стени, но и две стъклени врати, към антре и коридор отделно и сгъваем портал към спалнята. С една дума изолацията според мен не е на ниво. Климатика зимата спокойно подържа 25-26 градуса а и не желая повече. Единствено при много влажно и мъгливо време температурата температурата спада до 23 заради по-честия дефрост. Иначе за тези които се интересуват повече.. На първата профилактика от гаранцията температурата на вътрешното тяло на въздуха беше 58 градуса.
Аз съм го монтирал в 17кв. спалня 2 външни североизточни стени пвц 3камерна ''мн.кондерзираща'' дограма 2етаж климатика е настроен 21г вентилатор на ауто