Привет, бихте ли ми казали дали може да се намери заместител на този мотор или само оригинално на тошиба ще свърши работа? Питам понеже ново оригинално на тошиба е към 150лв. а толкова пари в момента няма как да извадя. ... имам едно от Панасоник 9ка инвертор със същите данни като на тошибата /DC280-340V, 30W/,но доколкото можах да намеря снимки на тошибското моторче,оста му е доста по-къса от на панасоника.... та няма как да стане номерът с това което го имам подръка

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

такива суми 200-300 лв вече не давам .. лагерите са по 5 лв броя другото не дефектира .. ако трябва още 4-5 пъти ще ги сменя .. първия път като се разшумиха смених моторчето ( 160 лв ) и изкара 1 (ЕДНА ) година ,а беше чисто ново.. просто са нечитави тия моторчета някакъв проблем с дизайна имат че да носят така лагери ..
 такива суми 200-300 лв вече не давам .. лагерите са по 5 лв броя другото не дефектира .. ако трябва още 4-5 пъти ще ги сменя .. първия път като се разшумиха смених моторчето ( 160 лв ) и изкара 1 (ЕДНА ) година ,а беше чисто ново.. просто са нечитави тия моторчета някакъв проблем с дизайна имат че да носят така лагери ..